3. havalimanı açılışına bir gün kala bir iş cinayeti daha

İnşaat-İş, 3. havalimanı şantiyesinden gelen iş cinayeti haberini paylaştı, haberde bir işçinin bugün sabah yüksekten düşerek hayatını kaybettiği belitildi.

Yayınlanma: 28.10.2018 - 12:19
Abone Ol google-news

İnşaat-İş, henüz sadece bir fazı tamamlandığı halde yarın (29 Ekim Cumhuriyet Bayramı) şatafatlı bir törenle açılışı yapılacak 3. havalimanı şantiyesinde bugün de bir iş cinayeti yaşandığını duyurdu.
Sendika, şantiyede çalışan işçilerin verdiği bilgiyi şu şekilde paylaştı: 

 <haber-dikey:1124054>

 

“3. havalimanı’nda pano odası patladı”

 

İnşaat-İş, dün akşam da 3. havalimanı şantiyesinde meydana gelen patlamayla ilgili işçilerden gelen bilgiyi daha paylaştı. Pano odasının patladığını belirten işçiler, bu sırada iki kişinin yaralandığını belirtti. İnşaat-İş, işçiden gelen bilgiyi twitterdan  şu şekilde paylaştı:

“3’üncü Havalimanı şantiyesinde açılışa günler kala üretim baskısı tırmanmış durumda. İşçi arkadaşlarımızdan gelen bir bilgi şöyle:Dün gece saat 22:30 civarında otopark cp4 bölgesinde pano odası patladı, 2 yaralı var biri yoğun bakımda. Alp Erdem firmasının personelleri yaralandı şef olan( Savaş) yoğun bakımda, diğerinin (Hakan) kolunda ve yüzünde yanma var, tedavi ediliyor.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler