Orhan Baylan’dan skandal Atatürk paylaşımı

'Irmağın Kıyısındaki Köyün Romanı' adlı kitabın yazarı olan ve kendisini Facebook'ta ‘İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi eski çalışanı’ olarak tanıtan Orhan Baylan’dan Atatürk’e yönelik çirkin paylaşım. Baylan, sosyal medya hesabında, Atatürk’ü, ‘sürekli fuhuş yapan’ biri olarak lanse eden paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın altında ise Atatürk’e yönelik birbirinden çirkin yorumlar yapıldı. Baylan, “Bu, yabancı basında da haber olmuş bir konu. Bu milletin, saklanan gerçekleri bilmeye hakkı yok mu?” diyerek paylaşımını savundu.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 13:43
Abone Ol google-news

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre; Orhan Baylan Facebook paylaşımında, “Mübeccel Namık.. 1930 Türkiye güzeli. Yaş: 16. Kemal bu kızı Yalova kaplıcalarına götürdü orada 3 gün beraber kaldılar. Kemal işleri arasında kaçamak yapmaya her zaman fırsat bulurdu. Türkiye'de kimse Kemal'in bu fuhşiyatını sorgulamaz. Onu hatasız bilirler” diye yazdı.

Bu paylaşımın altına da, Atatürk'e yönelik birbirinden çirkin yorumlar yapıldı.

ÇİRKİN YORUMLAR

M.Ö.adlı bir takipçi, “Yalova da kaplıca sularının sıcaklık derecelerinin ölçülmesi lazımdı. Beyaz Rusya'dan mı eleman gelseydi ?” diye yazarken, İ. E. adlı bir başkası da, “Her gittiği ilde en güzelini istermiş fuhşiyat için” diye çirkin ifadede bulundu.

Y. D. adlı bir başka takipçi de, çirkin yorumunda, “O hep giderdi Yalova kaplıcalarına abi. Ama hep değişik bıldırcınlarla giderdi” diye yazarken, M. Ö. diye biri bunun altına, “Tavası güzel olur. Şeftali yatağında tereyağlı bıldırcın. Offf offff. Ya da Bayram'ın kuzinesinde çevirmesi. Ula akşam akşam kolestrol tavan yaptı. Şeker tansiyon fırladı” yorumunu yaptı.

İşte o paylaşımlar:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler