Taksim'de şüpheli çanta paniği

Taksim İstiklal Caddesi'nde şüpheli çanta fünye ile patlatıldı.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 22:13
Abone Ol google-news
<video:1187687>

İstiklal Caddesi'nde bir işyerinin önünde bulunan çanta polisi alarma geçirdi. Polis, çantayı inceledikten sonra güvenlik şeridi çekti.  Bomba uzmanı polis tarafından fünye ile patlatılan çantada yalnızca kağıtların olduğu belirlendi. 

TAKSİM'DE KALABALIK ARTIYOR

İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen yılbaşı eğlenceleri sırasında emniyet birimleri sıkı tedbirler alırken İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen bekçiler de ilk kez yılbaşı denetimlerinde yer aldı. Mahalle bekçileri İstiklal Caddesi'nin Tünel girişinden caddeye giriş yapmak isteyen vatandaşların üst baş aramasını yaptı, çantaları kontrol etti.

NİŞANTAŞI'NDA YENİ YIL HAZIRLIKLARI

Yeni yıla saatler kala kutlamaların yapıldığı Nişantaşı'nda hareketlilik yaşanıyor. Yeni yıl kutlamaları öncesi alışveriş yapan vatandaşlar, caddelerde araç trafiği oluşmasına neden oldu. Teşvikiye Caddesi'nde sokak satıcıları, satışlardan memnun olmadıklarını ve gece yarısına doğru satışların artmasını beklediklerini söylediler. Kızıyla birlikte Nişantaşı sokaklarında vakit geçirdiğini belirten Merih Narman, "Her taraf güzel hoş ve neşeli ama akşam yılbaşı yemeğini evde hep birlikte yiyeceğiz." dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler