Kocasını 4 parçaya bölüp bahçeye gömdü

Hatay'ın Belen ilçesinde, Havva Z. (35), eşi Mikail Z.'yi (40) bıçaklayarak, öldürdükten sonra cesedini 4 parçaya bölüp, oturdukları binanın arka bahçesine gömdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Bahçede yapılan kazıda 1 çocuk babasının battaniyeye sarılı ceset parçaları bulundu.

Yayınlanma: 24.01.2019 - 13:47
Abone Ol google-news

Olay, dün gece Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre Havva Z., bir çocuğunun babası eşi Mikail Z. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Havva Z., eşini bıçaklayarak, öldürdü. Daha sonra cesedini 4 parçaya ayırıp, oturdukları 3 katlı binanın arkasındaki bahçeye gömdü.

Komşuları, evden gelen kavga seslerinin ardından Havva Z.'nin evin arkasına açtığı çukura battaniye sarılı bir şeyler gömdüğünü görüp, polise ihbarda bulundu.

Gözaltına alınan Havva Z., eşini öldürüp arka bahçeye gömdüğünü söyledi. Bunun üzerine belediye ekipleri, polis eşliğinde bahçede kazı yaptı. Kazıda Mikail Z.'nin 4 parçaya bölünmüş cesedini, battaniyeye sarılı halde buldu. Ceset parçaları, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Havva Z.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

'Yıllarca şiddet gördü bunu bizden saklamaya çalıştı'

Havva Z’nin kardeşi Yunus T., cinayetin sebebinin cinsel istismar olduğunu söyledi. Yunus T. yaptığı açıklamada, “Ablam yıllarca şiddet gördü ve bunu bizden saklamaya çalıştı.

Biz bunu çok sonra öğrendik. Mikail Z. ablama şiddet uyguladığı ve uyuşturucu kullandığı yetmezmiş gibi 13 yaşındaki kız yeğenime cinsel istismarda bulunmuş.

Yeğenim yaşadıklarını annesine anlatmış, ablamda eniştemi takip ederek bizzat olaya şahit olmuş. Bu olaylar yüzünden yeğenim bizde kalıyordu olay gecesi ablamı yine dövmüş ve sonrasında cinayet işlendi” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler