Şanlıurfa ve İzmir’de iş cinayeti

İzmir’in Konak ilçesinde, bulvarda yapılan yaya geçidi çalışması için yola trafik konisi koyan taşeron işçi Mehmet Olçun (44) otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye ilçesinde ise çalıştığı inşaattan düşerek ağır yaralanan Suriyeli işçi Halil Hamidaş (30), 10 gün sonra yaşamını yitirdi.

Yayınlanma: 06.04.2019 - 21:12
Abone Ol google-news

Konak’tan Balçova yönüne giden otomobil, Mustafa Kemal Sahil Buvarı’nda Mehmet Olçun’a çarparak 30 metre ileriye savurdu. Hastaneye kaldırılarak tedaviye alınan Olçun, kurtarılamadı. Evli ve 4 çocuk babası olan Olçun’un bir hafta önce işe başladığı belirtildi. Otomobilin sürücüsü olduğu sanılan ve olay yerinden yürüyerek ayrılan şüpheli E.K., yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheli, aracı kendisinin kullanmadığını öne sürerek, suçlamaları kabul etmedi.

10 gün sonra acı haber

Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye ilçesinde ise çalıştığı inşaattan düşerek ağır yaralanan Suriyeli işçi Halil Hamidaş (30), 10 gün sonra yaşamını yitirdi. 27 Mart’ta kalıpçı olarak çalıştığı inşaatın 3. katından düşen ve ağır yaralı bir şekilde hastanesi’ne kaldırılan Hamidaş, dün gece yaşamını yitirdi. Hamidaş’ın 4 yıldır Şanlurfa’da yaşadığı ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler