Komşusunu gizli kamerayla yakaladı

Çerkezköy ilçesinde bir kadın yatak odasında para çalınması üzerine odaya gizli kamera koydu. Gerçek çok kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Kadının evinden paraları çalan kişi üst kat komşusuydu

Yayınlanma: 23.10.2014 - 19:52
Abone Ol google-news

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde evinin yatak odasındaki kasasından para çalınması üzerine oda ve kasanın içine güvenlik kamerası yerleştiren Recep ve Hatice Yılmaz çifti, hırsızlığı üst komşusu olan 2 çocuk annesi A.P.’nin yaptığını ortaya çıkardı. Görüntülerle birlikte polise giden Yılmaz çiftinin şikayet üzerine gözaltına alınan A.P., 2 bin lira para çaldığını itiraf etti.

İstasyon Mahallesi’nde pazarcılık yapan Recep ve Hatice Yılmaz çifti, evlerinin odasındaki kasada paraların eksik olduğunu fark edince, hem yatak odasına hem de çelik kasanın içine güvenlik kamerası yerleştirdi. Ayrıca kasanın içindeki paralarında seri numaralarını aldı. Bir süre sonra kamera görüntülerini izleyen Yılmaz çifti, üst kat komşuları olan A.P.’nin eve girerek kasadan bir miktar para aldığını gördü. Görüntülerle birlikte polise merkezine giden Yılmaz çifti, üst kat komşularından şikayetçi oldu.

Komşusunu yatak odasındaki kamerayla yakaladı - VİDEO

GÖRÜNTÜLERİ GÖRÜNCE İTİRAF ETTİ

Polis ekiplerince yakalanan 28 yaşındaki 2 çocuk annesi A.P., gözaltına alındı. Polis merkezindeki ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli A.P., kamera görüntülerinin izletilmesinin ardından suçunu itiraf etmek zorunda kaldı. Yaklaşık 10 gün önce komşusu Hatice Yılmaz’ın, evden bir şey alması için kendisine verdiği anahtarla kasayı açtığını ve para aldığını anlatan A.P., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Savcılık sorgusunda 2 kez girdiği evden yaklaşık 2 bin lira çaldığını itiraf eden A.P., ifadesinin ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüpheli A.P. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, çaldığı paralar da Recep-Hatice Yılmaz çiftine iade edildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler