Nur Yerlitaş: Suratıma tükürenler oldu

Modacı Nur Yerlitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine katıldığı için suratına tükürenler olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 24.11.2014 - 12:48
Abone Ol google-news

Show TV'de yayınlanan “Bu Tarz Benim” yarışmasının jüri üyelerinden modacı Nur Yerlitaş, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında Tayyip Erdoğan’ın mitingine katıldığı için tepki gördüğünü söyleyerek, “Beşiktaş'ta, suratıma tüküren bile oldu. Ben de öpücük gönderdim onlara. Çok ayıp ama...” dedi.

Yerlitaş, sosyal medyada hakkında çıkan capsler içinse, "Benim caps'lerim çıktı. 24 saatte çok ünlü oldum. Birden bunaldım. Kendi kendime kapris yapar oldum. Bir de Bülent Ersoy'u düşünüyorum, Ajda Pekkan'ı... Allah bana öyle bir surat vermiş ki her şeye uyum sağladı. Küçücük bebeğe de oldu, Obama’ya da…' dedi.

EMİNE HANIMIN KIYAFETLERİ

Nur Yerlitaş, Radikal gazetesinden Armağan Çağlayan’ın, Emine hanımın kıyafetlerini sen mi yapıyorsun? sorusuna da şu cevabı verdi:

"Kesinlikle hayır. Emine Hanım’a sanırım 3-4 yıl önce birkaç tane hazırlamıştım. Kesinlikle yok, ne zaman teşrif ederse de keyifle yaparım ama ne yazık ki öyle bir şey yok. Sadece kendisini ve ailesini seviyorum. Onların tarafındayım. Seveceğim de ömür boyu, son nefesime kadar.. " (RADİKAL)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler