'Kızlı-erkekli' apartlara operasyon kararı

AKP’li Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, ‘Girmediğimiz apart kalmayacak’ dedi.

Yayınlanma: 28.11.2014 - 12:26
Abone Ol google-news

Pamukkale’nin AKP’li Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahallelerde muhtarlardan gelen şikâyetler doğrultusunda “huzurun” sağlanacağını belirterek, “Özellikle kızlı ve erkekli kalınan apartlar kontrol altına alınacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde dile getirdiği “kızlı erkekli evlerde kalanlarla ilgili ihbarları değerlendireceğiz” söylemini, AKP’li belediye başkanları kullanmaya devam ediyor. Kınıklı Polis Merkezi’nde gerçekleştirilen huzur toplantısının ana konusu da kızlı erkekli apartlar oldu. Muhtarların duydukları rahatsızlığı iletmesi üzerine, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kontrolleri arttırıp denetimleri sürdüreceklerini, kurallara uymayanların gözünün yaşına bakmayacaklarını söyledi. Gürlesin, “Özellikle kızlı ve erkekli kalınan apartlar kontrol altına alınacak” dedi.

Kınıklı Polis Merkezi’nde yapılan “huzur” toplantısına, Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kaymakam Veysel Beyru, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nazmi Çiçek, emniyet müdür yardımcıları, muhtarlar ve okul müdürleri katıldı.

Muhtarlar şikayet etti

Toplantıda muhtarlar ile okul müdürlerinin bölgelerinde yaşadıkları sorunlar da konuşuldu. Muhtarların şikâyet ettikleri konuların başında apartların denetimi yer aldı. Günlük ve saatlik olarak kiralanan apartlara giriş çıkışların kontrolsüz olduğunu öne süren muhtarlar, denetimlerin artırılmasını talep etti.

Bu konuda konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, apartları kontrol altına alacaklarını ve gerekirse yaptırım uygulayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Apartlarla ilgili bir sakıncalı durum gördüğünüz an bize bildirin. Girmediğimiz apart kalmayacak. Kurallara uymayan apartın gözünün yaşına bakmayacağız. Üstelik bu kontroller hiç ara vermeksizin devam edecek. Muhtarlar bu konuda bize yardım etsin. Özellikle kızlı ve erkekli kalınan apartlar kontrol altına alınacak. Huzuru ve toplum güvenliğini tehlikeye atan apartlara karşı yaptırım uygulayacağız.”

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler