Memur-Sen'den 81 ilde eş zamanlı çağrı: Emeğe kıymet, adalete davet

Memur-Sen'den yapılan yazılı açıklamada, 1 Ağustos’ta başlayan ve 21 Ağustos itibariyle uzlaşmazlıkla sonuçlanan 5'inci Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin Kamu Hakem Kuruluna taşındığı hatırlatıldı.

Yayınlanma: 25.08.2019 - 16:51
Abone Ol google-news

Memur-Sen, uzlaşmazlıkla sonuçlanan 5'inci Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine ilişkin yarın 81 ilde eş zamanlı basın açıklamaları gerçekleştirecek. 'Emeğe kıymet, adalete davet' çağrısıyla yapılacak açıklamada, kamu görevlilerinin beklentileri bir kez daha dile getirilecek.
Memur-Sen, uzlaşmazlıkla sonuçlanan 5'inci Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine ilişkin yarın 81 ilde eş zamanlı basın açıklamaları gerçekleştirecek.

Görüşmelerin Kamu Hakem Kuruluna gitmesine çeşitli vesilelerle tepki gösterildiğini belirtilen açıklamada, "Memur-Sen 5 milyonu insanı doğrudan, 20 milyon insanı ise dolaylı yönden etkileyecek olan bu süreçte kamu görevlilerinin haklı beklentilerini dile getirmek ve kazanımları arttırmak için 81 ilden haykıracak.

Memur-Sen Konfederasyonu, 81 ilde 'Emeğe Kıymet, Adalete Davet' temasıyla basın açıklamaları düzenleme kararı aldı. 81 ilde gerçekleştirilecek olan basın açıklamalarıyla 5 milyonu aşkın kitleyi temsil eden Memur-Sen Teşkilatları kamu görevlilerin haklı beklentilerini haykıracak. Açıklamalar 26 Ağustos Pazartesi günü saat 12.00'da gerçekleştirilecek" denildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler