Beylikdüzü'nde Çardak Altı Sohbetleri

Beylikdüzü’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında Çardak Altı Sohbetleri başlıyor. Çardak altı sohbetlerine aralarında Cumhuriyet yazarı Ceylan Adanalı Kabadayıoğlu ile Altan Öymen'in de bulunduğu birçok isim konuk olacak.

Yayınlanma: 29.08.2019 - 17:29
Abone Ol google-news

  

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın, “6 yıldır hayatı şölene çevirdiğimiz büyük buluşmamız” diyerek tüm İstanbulluları davet ettiği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında yapılan Çardak Altı Sohbetleri'nin bu yılki teması 'umut' olarak belirlendi. Birbirinden değerli isimler, ağaçların gölgesinde gerçekleştirecekleri keyifli sohbetlerde umut kavramını masaya yatıracaklar. Söyleşiler, 31 Ağustos - 8 Eylül tarihleri ve 19.00 - 20.30 saatleri arasında, Yekta Kopan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. Sohbetlerin programı ve konuları şöyle:

31 Ağustos: Ahmet Ümit, Gani Müjde (sanat)

1 Eylül: Altan Öymen, Yılmaz Karakoyunlu (siyaset)

2 Eylül: Selçuk Pehlivanoğlu, Prof. Dr. Kemal Kocabaş, Ceylan Adanalı Kabadayıoğlu (eğitim)

3 Eylül: Rutkay Aziz (Nazım Hikmet)

4 Eylül: Canan Kaftancıoğlu, Candan Erçetin (kadın)

5 Eylül İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun özel programı.

6 Eylül: Siyasi liderlerle sohbet etkinliği, bu yıl da tüm siyasi partilerin Beylikdüzü ilçe başkanları ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın katılımıyla ‘Umut ve Yerel Siyasetçiler’ başlığı altında gerçekleşecek.

7 Eylül: Sedef Kabaş, Prof. Dr. Bengi Semercioğlu, Emin Çapa (psikoloji, sosyoloji, felsefe)

8 Eylül: Arda Çoşkun, İhsan Bayülken ve Lale Orta (spor)

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler