İyilik melekleri Soma'da

İyilik Melekleri Derneği, 13 Mayıs 2014 tarihinde Soma’da meydana gelen maden kazasında ölen işçi yakınları için Yeni Yıl Etkinliği düzenledi.

Yayınlanma: 24.12.2014 - 18:09
Abone Ol google-news

Palyaço gösterisi, tiyatro oyunu, dans ve müzik eşliğinde gerçekleşen etkinlikte 200’ü aşkın madenci çocuğuna giyim eşyası ve ayakkabıdan oluşan armağanlar verildi. Soma Linyit Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yeni yıl etkinliğine, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ile Soma Belediye Başkan Yardımcıları Sabır Tuna ve Ali Turut da katıldı.
Maden kazasında yakınlarını kaybeden ailelere moral destek sağlamak üzere Soma’ya gelenler arasında Dünya Engelliler Vücut Geliştirme Şampiyonu Tolga Murat Balıkçı da yer aldı. Etkinliğin bir başka destekçisi ise sosyal medya fenomenleri arasında bulunan Semih Varol oldu. Semih Varol’un twitter’da paylaştığı etkinliğe ait video kısa sürede 15 bin beğeni aldı.
İyilik Melekleri Derneği’nin Soma Yeni Yıl etkinliğine TRT Okul - Gençler Uçuyor Programı’nın yapımcıları da katıldılar. İstanbul Genç Sanat Tiyatrosu da çocuklar için bir oyun sahneye koydu. Yemekle devam eden etkinlik Pop Müziği sanatçısı Asrın konseriyle son buldu.
İyilik Melekleri Derneği, 27 Aralık”ta Mersin Sevgi Evleri’nde, 28 Aralık’ta ise Gaziantep ve İstanbul Sevgi Evleri’nde olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler