Nihat Doğan'ı sıfırladılar

Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayetine attığı tweetle büyük tepki gören Nihat Doğan'ı Survivor'dan ve Galatasaray'dan attılar, menajeri istifa etti, radyolar yasakladı...

Yayınlanma: 16.02.2015 - 13:58
Abone Ol google-news

Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi Türkiye’yi derinden yaraladı. Sosyal medyada konu hakkında milyonlarca paylaşım yapılırken türkücü Nihat Doğan’ın attığı “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” şeklindeki tweeti tepki çekti...

Doğan'a tepkiler gelmeye devam ediyor...

ACUN, SURVIVOR KADROSUNDAN ÇIKARDI

Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili tweet'leri tepki çeken türkücü Nihat Doğaniçin Twitter'da binlerce insan #NihatVarsaSurvivorBoykot etiketiyle kampanya başlatmıştı.  

Doğan, bugün Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosundan çıkarıldı.

KARA LİSTEYE ALINDI

Balıkesir'de yayın yapan bir radyo, Özgecan cinayetinde yaptığı yorumlar sebebiyle Nihat Doğan'ın şarkılarını kara listeye aldı.  

GALATASARAY'DAN DARBE

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu.

BİR DARBE DE MENAJERİNDEN GELDİ

Sabah saatlerinde Survivor'a gidemeyeceğini öğrenen Doğan, ikinci şoku 5 yıllık menajeri Yavuz Yıldırım'dan aldı. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Nihat Doğan'la 5 yıldır devam eden profesyonel iş ortaklığımız dün itibarıyla sona ermiştir..." dedi.

İmza kampanyası

Doğan'a sadece sosyal medya üzerinden değil aynı zamanda Change.org üzerinden başlaytılan imza kampanyası ile de tepki gösterildi. Kampanyada Doğan hakkında suç duyurusunda bulunarak cezalandırılması talep edildi.

Kısa sürede binlerce kişinin imzaladığı metinde şu ifadelere yer verildi:

"Nihat Doğan hakkında suç duyurusunda bulunarak Nihat Doğan'ın cezalandırılmasını ve adaletin hakkı bulmasını talep ederiz. Türk Ceza Kanunu Madde 59'da belirtildiği üzere “suç işlemeye teşvik etmek veya suç işleme kararını kuvvetlendirmek” nedeniyle ve Türk Ceza Kanunu'nun konuyla ilgili tüm diğer maddelerinin de göz önüne alınarak, Özgecan Aslan'ın bıçaklanıp tecavüz edilip yakılarak öldürülmesine “Sizde Mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız” şeklinde yorum yapan Nihat Doğan'ın suça teşvik ve Türk Ceza Kanununun Şerefe Karşı suçlar kanununun 130. maddesinde, sanki Özgecan Aslan mini etek giydiği için bıçaklanıp tecavüz edilip yakılması normalmiş gibi sergilediği tavrıyla Nihat Doğan'ın “Kişinin hatırasına hakaret” madde başlığı altında “Ölüye hakaret” suçunu işlemesinin ve üçüncü olarak da “laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından” söylemiyle sanki sapıklığın nedeni din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıymış gibi göstermeye çalışarak Türk Ceza Kanunu 301. maddesi, 5237 nolu Türk Ceza Kanunu'nun ikinci Kitap, dördüncü kısım, üçüncü bölümününde "Devletin Egemenlik Alametlerine ve Organlarının Saygınlığına Karşı Suçlar" başlığıyla Devletin kurum ve organlarına hakaret suçlarından Nihat Doğan hakkında suç duyurusunda bulunarak Nihat Doğan'ın cezalandırılmasını ve adaletin hakkı bulmasını talep ederiz.
Saygılarımızla"

Nihat Doğan ağlayarak çark etti

Acun'dan flaş karar

Nihat Doğan'a bir kötü haber de Galatasaray'dan

'Mini etek ahlaksızlıksa, Survivor'da yarışmayacaksın'

Özgecan cinayetinde kan donduran itiraf: Levye ile defalarca vurdum

'Mini etek ahlaksızlıksa, Survivor'da yarışmayacaksın'

Özgecan için kan donduran tweetler


Yaralı yürekler Özgecan'ı uğurladı - FOTO GALERİ 

Sosyal medya Özgecan'ın katil zanlısının fotoğraflarını konuşuyor 

Özgecan'ın annesine son sözü: Annem merak etmesin... 

Özgecan'ı 5 bin kişi uğurladı: 'Kurban olayım ben sana...' - VİDEO 

Öfkeli kalabalık Özgecan cinayeti zanlılarını linç etmek istedi

Özgecan için İstiklal Caddesi'nde yürüyüş

Futbolculardan Özgecan Aslan tepkisi!

Demet Akalın’dan Özgecan cinayetine tepki: Beni sonuna kadar kullanın

Neredesin Obama? diyen Erdoğan'a vatandaş Özgecan için hesap sordu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler