Okul Müdürü: Makyaj yapar, kıvırtırsanız...

Ortaokul müdürünün kız öğrencileri spor salonunda toplayarak “Makyaj yapar kıvırtırsanız, erkeklere sarılırsanız, sonunuz Özgecan gibi olur” dediği iddia edildi.

Yayınlanma: 24.03.2015 - 23:11
Abone Ol google-news

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki 75. Yıl Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ’ın, kız öğrencileri spor salonuna toplayarak “Makyaj yapar kıvırtırsanız, yanınızdaki erkeklere sarılırsanız, sonunuz Özgecan gibi olur” dediği iddia edildi. Olayla ilgili Kaymakamlık soruşturma başlattı.

İleri Haber’de yer alan habere göre Kaymakamlık konuyla ilgili soruşturma başlatırken, Eğitim Sen konuyla ilgili yaptığı açıklamada“ yaşanan üzücü ama aynı zamanda pervasızlık örneği” olduğunu belirterek, bir eğitimciye hiçbir insanın ağzına yakışmayan bu sözlerle ilgili sürecin takipçisi olacaklarını söyledi. İleri Haber’e konuşan Demirbağ, “Evet bahsi geçen kelimeler benim konuşmam içinde var. Konuşmam içinde bu kelimeler var ama sözlerim cımbızlandı” dedi.

Kuyruk sallamayın

Bir kız öğrencisini erkek arkadaşıyla görmesinden duyduğu rahatsızlığı da anlatan Demirbağ, “Geçen gün bir öğrencimin okulun bahçesinin dışında bir erkekle diyaloğa geçtiğini gördüm. Sen gitmeseydin o gelir miydi? Gelemezdi. Beni niye doğru çıkarmaya çalışıyorsunuz” dedim. Ses yok. Kuyruk sallıyorsunuz demedim, siz göz süzmezseniz erkeklerle iletişime geçmezseniz benim okulumun dışına rahatsız etmeye ya da sizin sevgiliniz gelmez ki, gelir mi? Bir kız istemezse bir erkek ona zorla anca bu rahmetli Özgecan gibi olur. Başka bir düşünce olur. Ben çok şükür Allahın izniyle bunun üzerinden geleceğimi düşünüyorum” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler