4 çocuk annesi eşini döve döve öldürdü

Gaziantep'te, Suriye uyruklu 38 yaşındaki Hüsam Hasan, tartıştığı 4 çocuğunun annesi olan eşi 32 yaşındaki Güllü Hasan’ı dövdükten sonra başını zemine vurarak öldürdü.

Yayınlanma: 07.04.2015 - 07:37
Abone Ol google-news

Olay, akşam saatlerinde merkez Şahinbey İlçesi’ne bağlı Yukarıbayır Mahallesi’nde meydana geldi. Ülkelerindeki şiddetten bir süre önce kaçıp Türkiye'ye sığınan ve Gaziantep'e yerleşen Hüsam Hasan ile eşi Güllü Hasan, oturdukları evde henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında öfkelenen Hüsam Hasan, eşi Güllü Hasan’ı tekme tokat dövüp, başını zemine vurdu. Çocuklarının çığlıkları üzerine eve giren komşuları, Güllü Hasan’ı yerde kanlar içerisinde görünce sağlık görevlilerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, Güllü Hasan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 4 çocuk annesi kadının cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, eve gelen polisler terzilik yaptığı öğrenilen Hüsam Hasan’ı gözaltına aldı. Suriyeli ailenin çocukları ise Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler