Bilal, bakan gibi... Okul müdürlerini topladı

Bilal Erdoğan ile Sümeyye Erdoğan, bugün Diyarbakır'da bazı temaslarda bulundu. Dicle Üniversitesi'ni ziyaret eden, cuma namazını Ulu Cami'de kılan Bilal Erdoğan, il genelindeki İmam Hatip Okulu müdürleriyle toplantı yaptı.

Yayınlanma: 17.04.2015 - 20:46
Abone Ol google-news

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu üyesi olan Bilal Erdoğan, vakfın bölgedeki faaliyetlerini yerinde görmek üzere bugün sabah saatlerinde kız kardeşi Sümeyye Erdoğan ile birlikte Diyarbakır'a geldi ve bir dizi ziyarette bulundu.

Vali Yardımcısı Mehmet Demir'in de eşlik ettiği Bilal Erdoğan, Ulu Cami’ye giderek, burada cuma namazı kıldı. Ardından Dicle Üniversitesi’ni ziyaret eden Bilal Erdoğan, daha sonra Mittani Otel'e geçti. Bilal Erdoğan, burada Diyarbakır'daki İmam Hatip Liseleri müdürleriyle basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Toplantıya, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ile Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar'ın da katıldığı öğrenildi.

Diyarbakır'da 21 DV 024 plakalı Mercedes marka otomobil ile ziyaretlerini gerçekleştiren Bilal Erdoğan'ın, yönetiminde olduğu TÜRGEV'in Diyarbakır kent merkezindeki taşınmaz mülkleri ile ilgili de yetkililerden bilgi aldığı ifade edildi. Bilal Erdoğan ve kardeşi Sümeyye Erdoğan, ziyaret ve temaslarını tamamladıktan sonra akşam saatlerinde Diyarbakır'dan ayrıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler