Kaçan topun peşinden çaya giren üniversiteli boğuldu

TUNCELİ'de Pülümür Çayı kıyısında piknik yaparken oynadıkları kaçan topu almak için suya giren Tunceli Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Erkan Serince, boğularak hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 22.05.2015 - 15:56
Abone Ol google-news

<video:282411>

Kaçan topun peşinden çaya giren üniversiteli boğuldu - VİDEO
Tunceli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencileri piknik yapmak için bu sabah saatlerinde merkeze bağlı Kutuderesi Köyü'nde Pülümür Çayı kıyısına gitti. Burada piknik yaparak eğlenen öğrencilerin oynadığı top çaya düşünce, Tarih Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Erkan Serince topu almak için suya girdi. Serince, girdiği çayda suya kapılınca arkadaşları da onu kurtarmak için büyük caba harcadı. Ancak akıntıya kapılan Serince, gözlerden kaybolunca arkadaşları jandarma ve AFAD ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine gelen AFAD dalgıçları saatlerce süren yaptıkları aramada, Serince'nin cesedini kaybolduğu yere 7 kilometre mesafedeki Söğütlüçeşme Mevkii'nde su kıyısında buldu.Serince'nin cesedini gören arkadaşları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, güçlükle sakinleştirildiler. Serince'nin cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili başlattığı soruşturmaya sürdürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler