İnşaatta boğuldu

İnşaatın temelindeki suya ayağı kayarak düşen genç yaşamını yitirdi

Yayınlanma: 30.06.2015 - 06:28
Abone Ol google-news

Sancaktepe’de ayağının kayması sonucu inşaatın temelinde biriken suya düşen Gökhan Şengöz (20) boğularak yaşamını yitirdi. Aynı inşaatta, 1 yıl önce de 2. kattan biriken yağmur suyuna düşen Mehmet Ali Yılmaz (26) boğularak hayatını kaybetmişti. Mahalle sakinleri ise inşaatın 7-8 yıldır bir dava nedeniyle durduğunu ve yapılamadığını, bodrum katının da her zaman su birikintisi ile dolu olduğunu belirterek yetkililerin gereken önlemi almamasına tepki gösterdiler.

Yolda yürüyordu...

Sancaktepe Atatürk Mahallesi Uysal Caddesi’nde yürüyen Gökhan Şengöz, ayağının kayması sonucu yol kenarındaki 6 katlı inşaatın temelinde biriken suya düştü. Şengöz’ün sudan çıkamadığını fark eden çevredeki yurttaşlar, polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis ekibi çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri de temel çukurundaki suyu tahliye etti. Gece başlayan çalışma sabah saatlerinde de devam etti.

Suyun boşaltılmasının ardından Şengöz’ün cesedine ulaşıldı. İlk belirlemeler göre cesedin üzerinde herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmazken gencin suda boğulmuş olma ihtimali üzerinde duruyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon