İşçi servisi ile sürücü adayı aracı çarpıştı: 10 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde işçi servisi ile sürücü adayı aracının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Yayınlanma: 14.09.2015 - 12:56
Abone Ol google-news

    

Kaza sabah saatlerinde Alaplı Ereğli karayolu tersaneler bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre tersaneler bölgesine dönüş yapmaya çalışan sürücü adayı Burçin Kılıç'ın kullandığı 67 UE 620 plaklar otomobile Göksu Karaman'ın kullandığı ve içinde tekstil işçilerinin bulunduğu 67 LZ 948 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile otomobil savrulurken kazayı gören vatandaşlar 112 ekiplerine haber verdi. Kazayı görenler daha sonra yaralıların yardımına koştu. 


Kazada sürücüler Burçin Kılıç ve Göksu Karaman ile birlikte yaralanan Nevin Kamalak, Hülya Canbaz, Funda Karaman, Nazan Sarı, Ayşe Ünlü, İrfan Demircan, Sibel Karaman, Seylan Altay isimli işçiler yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yapmasından sonra çeşitli hastanelere tedavi altına alındı.

Kazayı anlatan sürücü eğitmeni Nurdan Korkmaz minibüsün çok hızlı geldiğini iddia etti. Korkmaz, yanına gelen eşi Murat Korkmaz'a olayı anlatırken "Bizi görünce frene bastı sola attı. Yemedi. Çok hızlıydı. Yapabileceğim hiç bir şey yoktu. Ne fren ne de gaz. Bir şey yapamazsın ki. Zaten bir anda oldu. Nasıl çıktı oradan. Ben anlamadım. Deli gibi geldi." dedi.Kazada yaralanan ve çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazada hasar gören araçlar çekici ile kamyon garajına kaldırıldı.         


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler