Vicdansız şov

Hakkari’de şehit düşen polis Mehmet Tuhal’ın Hatay’ın Hassa ilçesindeki ailesine acı haber vicdansız bir şovla verildi. Kaymakam, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü oğullarının şehit düştüğünden habersiz ailenin evine kameralarla gitti. Aile şoka girdi.

Yayınlanma: 16.09.2015 - 21:06
Abone Ol google-news
<video:370505>

HATAY: Hakkari - Van Karayolu’nda önceki gün düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Tuhal’ın Hatay’ın Yukarı Bucak Mahallesi’nde oturan ailesi acı haberle yıkıldı. Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şimşek ve İl Emniyet Müdür vekili Mustafa Ay’ın aileye kameralar eşliğinde verilmesi ise tepki çekti. Bir kişinin “Aman Mehmetim” diye ağıt yakan şehit annenin şalvarına mikrofon takması da dikkat çekti. Hassa Kaymakamlığı, büyük tepki gören görüntüleri kendi internet sitesinde “şehidimizin acı haberi baba evinde yürekleri dağladı” başlığıyla verildi.

ANTALYA: Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde bombalı saldırıda şehit olan polis Serkan Çölkesen’in (24) Antalya’daki baba ocağına şehit haberi polis yetkililerince verildi. Şehidin Kızıltoprak Mahallesi’ndeki baba evine haberin duyulmasından sonra çok sayıda vatandaş gelerek aileye üzüntülerini dile getirdiler. Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve Antalya Müftüsü Osman Artan da baba Bayram ve Anne Hacer Çölkesen’e taziye zilaretinde bulundu. Şehidin evine dev Türk bayrağı asıldı.

ISPARTA: Nusaybin’deki saldırıda şehit olan 3 yıllık polis memuru Sezgin Uludağ’ı Isparta merkez Hisar Mahallesi’nde oturan annesi Selver ve babası Mehmet Uludağ’a acı haber gitti. Yılbaşından 1 ay önce Nusaybin’e tayin olan Sezgin Uludağ’ın baba evine Türk bayrağı asıldı ve taziye çadırı kuruldu. Babası 68 yaşındaki Mehmet Uludağ, oğluyla en son 2 gün önce görüştüğünü belirterek, “ Önceki gün akşam rüyamda gördüm. Rüyamda kapıyı açtı, ‘Baba ne yapıyorsun’ dedi. ‘İyi oğlum bir şey mi var’ dedim. ‘Yok yok rahatına bak sen’ dedi. Saat 03.00 civarındaydı. Birden uyandım. Uyandığım zaman ‘Allah Allah’ dedim.‘Acaba oğlanı arayayım mı yoksa aramayayım mı?’dedim. Oğlum 1ay önce göreve dönmüştü” dedi.

ZONGULDAK: Nusaybin’de şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Çağdaş Arslan’ın Zonguldak’ın Beycuma Beldesi’ndeki baba evine acı haber ulaştı. 2 çocuklarından birini kaybeden Adnan Arslan ve eşi Sibel Arslan gözyaşlarına boğuldu. Şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı. Komşuları, Arslan çiftine taziye ziyaretlerinde bulundu. Sibel Arslan, “Ben sana ‘gel’ dedim. Beni niye dinlemedin” diyerek ağıt yaktı.

KAYSERİ: Nusaybin’de şehit olan Komiser yardımcısı Oktay İzgi’nin acı haberi, Kayseri’nin merkez Melikgazi İlçesi Osmanlı Mahallesi’ndeki yakınlarını gözyaşlarına boğdu. anne Kadriye İzgi (65), büyük acı yaşadı. Sosyal paylaşım sitesinde, daha önce Nusaybin’deki çatışmaların ortasında kaldığı fotoğrafları paylaşan İzgi’nin kurum içi sınavlarda başarılı olarak komiser yardımcılığına terfi ettiği, bu yıl da Eskişehir’e tayini çıktığı halde gitmediği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler