Çanakkale'de feci kaza... İşçiler kamyonet kasasından düştü

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, bir kamyonetin kasasın arka kapağı üzerinde yolculuk yapan 1'i kadın 6 tarım işçisi düşerek yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yayınlanma: 20.09.2015 - 12:52
Abone Ol google-news

<video:373187>

Zafer Katrancı (45), Çan ilçesinin Uzunalan, Güleköy ve Büyükpaşa köylerinden aldığı 46 tarım işçisini, yönetimindeki 17 HF 344 plakalı kamyonetle, elma toplamak için Bayramiç'e bağlı Kazdağları'nın eteğindeki Karaköy Köyü'ne götürdü. Dün (cumartesi) saat 18.00 sıralarında iş bitimi, Katrancı ve tarım işçileri, aynı kamyonetle yola çıktı.

Gediktepe Mevkisi'ne geldiklerinde, kasisten geçerken kamyonetin açık olan arka kapağının zinciri koptu. Zincirin kopmasıyla birlikte kapağın üzerinde yolculuk yapan tarım işçilerinden 6'sı yere düşerek yaralandı. Yaralılardan Songül Çakır (22) Çanakkale Devlet Hastanesi, Hasan Öztürk (65) Ezine Devlet Hastanesi, Enis Koçak (13), Emre Güney (15), İbrahim Durukan (16) ve Mustafa Can Yılmaztekin (17) ise Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Tedavileri süren tarım işçilerinden Hasan Öztürk ile ambulans helikopterle hastaneye kaldırılan Songül Çakır'ın durumlarının ağır olduğu bildirildi. Jandarma kamyonet şoförü Zafer Katrancı'yı gözaltına alırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Hiç ders almadık


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler