Ülke yasta, AKP'liler düğünde

Ankara Katliamı sonrası ülkede yas ilan edilirken AKP'li bakan Mehdi Eker ve Merkez Valisi Hüseyin Avni Mutlu düğünde görüntülendi. Düğünde görüntülenen isimler arasında olan Mehdi Eker, nikah şahidi olarak orada olduğunu açıkladı.

Yayınlanma: 12.10.2015 - 09:31
Abone Ol google-news

Ankara Katliamı sonrası ülkede yas ilan edilirken AKP'li ve MHP'li isimler düğüne katıldı. soL'un haberine göre, AKP'li Tarım Bakanı Mehdi Eker, Merkez Valisi Hüseyin Avni Mutlu, MHP milletvekili Celal Adan, eski milletvekili Hüsamettin Özkan ve Erdem Holding'in patronu Mehmet Nezih Erdem, bu akşam düğünde görüntülendi.

Düğünün Diyarbakırlı türkücü Bedri Ayseli'nin oğlunun düğünü olduğu öğrenildi.

Görüntülerde Vali Mutlu'nun ve patron Mehmet Nezih Erdem'in şarkı söyleyen Bedri Ayseli'ye alkış tuttuğu görüldü.

EKER'DEN AÇIKLAMA

Eker, düğün haberlerine ilişkin açıklama yapıldı. Mehdi Eker basın ofisinden yapılan açıklama şöyle:

“Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı M. Mehdi Eker, çok önceden programlanan, sanatçı Bedri Ayseli’nin oğlunun nikahına sadece “Nikah Şahidi” olarak katılmasının hemen akabinde törenden ayrılmıştır. Nikah töreninin sonraki kısmına katılmamış, eşlik etmemiştir. Bunun dışındaki bilgiler gerçek dışıdır.”

CELAL ADAN: DÜĞÜNDE DEĞİLDİM

MHP'li Celal Adan da Eker'in ardından bir açıklama yaptı. Düğünde olmadığını söyleyen Adan, "Diyarbakırlı türkücü Bedri Ayseli'nin oğlunun düğününe katılmadığım halde, bazı haber sitelerinde hakkımda, düğünde MHP'li Celal Adan'da görüntülendi haberleri kesinlikle gerçek dışıdır" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler