"Burayı bırakıp neden gideyim ki?"

Kontratında Fiorentina'ya dönme opsiyonu bulunan Mario Gomez, durumunu soran takım arkadaşlarına “Burayı neden bırakıp gideyim ki!” dedi.

Yayınlanma: 04.12.2015 - 15:18
Abone Ol google-news

Demba Ba’nın ayrılığı sonrası Beşiktaş taraftarında geçici bir tedirginlik ortaya çıkmıştı.

Evet, kulübün kasasına 13 milyon Euro gibi rekor bir bonservis bedeli giriyordu ama ayrılan da son yıllarda takıma en büyük katkıyı sağlayan taraftarın gözdesi olan 1. sınıf bir golcüydü.

Ba gitti, kısa bir süre sonra Mario Gomez geldi. Alman yıldız kısa sürede Demba Ba’yı unutturdu. Ancak şimdi de gündeme “Sezon sonunda Fiorentina’ya dönmek ister mi” çekincesi oturdu.

Kontratında da “Sezon sonunda Fiorentina’ya dönebilir” opsiyonu bulunan Alman yıldız, bu konuda takım arkadaşlarına ‘güvence’ verdi.

‘BURADA HER ŞEY VAR’

Tesislerdeki öğle yemeği sırasında durumunu soran arkadaşlarına cevap veren Gomez, “İtalya’ya dönme niyetim yok. Burada mutluyum. Bugüne kadar en mutlu olduğum şehir Münih’ti. Artık İstanbul. Burada her şey var. Kız arkadaşım da çok mutlu. Tesislerimiz şahane. İtalya’da bu ortam yoktu. Deplasmana gittiğimiz küçük şehirlerde doğru dürüst otel bile yoktu. 3 yıldızlı otellerde kaldığımı hatırlıyorum. Türkiye’de ise nereye gitsek konforlu, 5 yıldızlı yerlerde kalıyoruz. Burayı neden bırakıp gideyim ki?” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyuncunun tek sıkıntısının ise Türkiye ve Paris’te yaşanan terör olayları olduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler