Şırnak'ta kepenkler açılmadı

ŞIRNAK kent merkezinde esnaf, Cizre ve Silopi İlçesi'nde devam eden sokağa çıkma yasağını proteste için bugün kepenkleri açmadı, şehir içi ulaşımı sağlayan belediye otobüsleri ve minibüsler de sefere çıkmadı.

Yayınlanma: 17.12.2015 - 12:29
Abone Ol google-news

Cizre ve Silopi ilçelerinde devam eden sokağa çıkma yasağını protesto için, Şırnak merkezde eczane ve fırınlar dışında esnaf kepenkleri açmadı. Şehir içi ulaşımı sağlayan belediye otobüsleri ile minibüslerin büyük bölümü de sefere çıkmadı. Çöplerin de toplanmadığı Şırnak'ta merkezdeki okullarda eğitim gören öğrencilerin bir bölümü de okullara gitmedi. Sokakların boş olduğu şehir merkezinde gergin bekleyiş devam ediyor.

Şırnak'ta kepenkler açılmadı-FOTOĞRAFLAR

VALİLİK: SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SÜRÜYOR

Şırnak Valiliği'nden bugün yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:
"İlimiz Cizre ve Silopi İlçeleri'nde vatandaşlarımızın huzur ve güvenini bozan, can ve mal güvenliğini tehdit eden roket, patlayıcı ve uzun namlulu silahlarla saldıran bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanmasına ve bölücü terör örgüt mensuplarınca el yapımı patlayıcı, bomba, mayın düzenekleri yerleştirilerek oluşturulmuş hendek ve barikatların bertaraf edilmesine yönelik güvenlik kuvvetlerimizce yapılan çalışmalar titizlikle sürdürülmekte olup, bu çerçevede vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için sokağa çıkma yasağı devam etmektedir."

Şırnak Cizre ve Silopi'de şu ana kadar 25 PKK'li etkisiz hale getirildi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler