Erdoğan skandal ses kaydını kabul etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanlığı, internete sızdırılan şok Suriye ses kayıtlarını kabul etti.

Yayınlanma: 27.03.2014 - 17:41
Abone Ol google-news

Türkiye seçime giderken bugün şok bir ses kaydı daha yayınlandı. YouTube üzerinden 'secim gudumu' isimli hesaptan yayınlanan ses kaydında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Ferdidun Sinirlioğlu ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e ait olduğu öne sürülen dört ses, Suriye'deki duruma ilişkin konuşuyor.

ERDOĞAN KABUL ETTİ

Ses kaydının internette yayınlanmasının ardından kamuoyunda büyük bir tepki oluştur. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da partisinin Diyarbakır'daki mitinginde ses kayıtlarına ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Erdoğan, ses kayıtlarını kabul etti. "Bugün Youtube'a bir şey düşürdüler. Dışişleri Bakanlığımızda ulusal güvenliğimizle ilgili, Suriye'de Süleyman Şah Türbesiyle ilgili bir görüşme yapılıyor" diye konuşan Erdoğan, "Bu görüşmeyi bile Youtube'a düşürüyorlar. Bu ahlaksızlıktır, bu adiliktir, bu alçaklıktır, bu namussuzluktur. Bunların inine gireceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan skandal ses kaydı açıklaması - VİDEO




DIŞİŞLERİ DE DOĞRULADI

Erdoğan'ın bu açıklamasıyla birlikte bir açıklama da Dışişleri Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada ses kaydı doğrulandı.

DIŞİŞLERİ'NİN AÇIKLAMASINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

SES KAYITLARINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler