Bu mesajlara dikkat: Sahte Sarıgül, SMS'i gönderiyorlar

Hareketli günler geçiren Türkiye, 30 Mart sabahı yerel seçimler için sandık başına gidecek. Partilerin adaylarının çalışmaları halen devam ederken CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül'ün aleyhine yürütülen bir propaganda sosyal medyada CHP tarafından deşifre edildi.

Yayınlanma: 27.03.2014 - 18:47
Abone Ol google-news

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın Twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre, CHP Genel Merkezi'nin telefon numarası kullanılarak vatandaşlara Mustafa Sarıgül'ün adaylıktan çekildiği yönünde mesajlar atılıyor. "Sevgili İstanbullular, partimiz İstanbul adayı Mustafa Sarıgül, adaylıktan çekilmiştir. Boş oy kullanmanız partimiz lehine olacaktır. CHP Genel Merkez Teşkilatı" ifadelerinin kullanıldığı SMS'ler CHP'nin telefonları yasal olmayan yollarla kullanılarak atılıyor.

"ABBAS GİDİCİ..."

CHP İstanbul İl Teşkilatı'ndan konuya ilişkin bir de açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bu kirli bir oyundur. Ülkeyi içine düşürdükleri acziyeti örtme çabasıdır. Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dediği gibi "Abbas gidici". Bu korkuyla son saldırılarını gerçekleştiriyor. Ama korkunun ecele faydası yok!" ifadelerine yer verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler