Art arda feci kazalar: 7 ölü, 3 yaralı

Yurdun çeşitli yerlerinden art arda feci kaza haberleri geldi. Konya'da Suriyeli işçileri taşıyan kamyonetin yoldan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Sivas'ta- Erzincan karayolunda meydana gelen kazada ise baba ile 3 kızı yaşamını yitirdi. Son olarak, Malatya karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki aracın sürücüsü de yaralandı.

Yayınlanma: 15.08.2016 - 17:11
Abone Ol google-news
 
Konya'da Suriyeli işçileri taşıyan kamyonetin yoldan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza saat 06.45 sıralarında Konya-Aksaray karayolunun 70'inci kilometresindeki Kızören mevkisinde meydana geldi. 33 yaşındaki Metin Sezgin yönetimindeki 42 GR 275 plakalı kamyonet, iddiaya göre tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Suriye uyruklu T.A. (17) ve R.M. (18) olay yerinde, kamyonetin sürücüsü Metin Sezgin ise kaldırıldığı hastanede öldü. Kamyonette bulunan ve ağır yaralanan Suriye uyruklu A.M. (17) ise Konya Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

REFAHİYE'DE OTOMOBİL PARK HALİNDEKİ TIR'A ÇARPTI, BABA VE 3 KIZI ÖLDÜ
 
Sivas'tan Erzincan'a gelen otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu emniyet şeridinde bekleyen TIR'a arkadan çarparak altına girdi. Kazada, otomobil sürücüsü baba ve 3 kızı  öldü.

Trafik kazası, Erzincan- Sivas karayolunun 47'nci kilometresinde, bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Sivas'tan Erzincan'a gelen Müslüm Güneş yönetimindeki 63 LU 454 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Erzincan'ın Refahiye ilçesi yakınlarında kontrolden çıktı. Otomobil, emniyet şeridinde duran İbrahim Karakurt'a ait 17 ZG 061 plakalı TIR'ın arkasındaki 17 ZG 034 palakalı çakiciye hızla arkadan çarptı ve altına girdi.

Hurdaya dönen otomobilde bulunan Birecik nüfusuna kayıtlı Müslüm Güneş (59) ile kızları Zehra (18), Hadice Kübra Güneş (13) ve Hatice Nur Karadeniz (17) ezilerek öldü. Sağlık, itfaiye, Erzincan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Refahiye Yıldırım Arama Kurtarma ekiplerinin çabaları ile TIR'ın altından çıkarılan otomobilin üst kısmı kesildi ve cenazelere ulaşıldı. Cenazeler otopsi için Dr. Fahrettin Uğur Refahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Soruşturma sürdürülüyor.

CENAZE YOLUNDA TRAFİK KAZASI İKİ YARALI

Malatya karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında cenazeye giden otomobil ile karşı yönden gelen otomobil çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü yaralandı.

Olay, Kayseri-Malatya karayolunun 17’inci kilometresinde meydana geldi. Cenazeye giden Aynur Balcı (38) yöhetimindeki 06 BR 6235 plakalı otomobil, dönel kavşaktan karşıya geçeceği sırada Kayseri yönünden gelen Ali Seydi Tokmak (31) yöhetimindeki 34 LY 7894 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Tokmak’ın kullandığı otomobil takla atarken, her iki aracın sürücüsü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler