Kılıçdaroğlu'dan flaş tweetler: Bahçeli'ye mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz mücadelemizi sarayda oda kapıp, cep doldurmak için değil; milletimize karşı sorumluluğumuz olduğu için yapıyoruz! Vatan için yapıyoruz!" dedi.

Yayınlanma: 18.01.2017 - 17:03
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeden saatler sonra resmi Twitter hesabından da bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu açıklamasında "Biz mücadelemizi sarayda oda kapıp, cep doldurmak için değil; milletimize karşı sorumluluğumuz olduğu için yapıyoruz! Vatan için yapıyoruz! Bedelini milletimizin ödeyeceği her yanlış kararın karşısındayız. AKP Hükümeti'ne rağmen evlatlarımıza karanlık bir Türkiye bırakmayacağız!" ifadelerini kullandı.

'Başkanlık anayasası' görüşmelerinin ikinci turunun başlayacağı gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu kısa bir açıklama yaparak ""MHP demokrasi tarihinin çok önemli bir partisidir. Sayın başkanı ziyaret ettim. Kendisi de lütfedip kabul ettiler. Anayasa değişikliğine ilişkin kaygılarımı paylaştım" demişti. Kılıçdaroğlu'nun kısa açıklamasından sonra yaptığı Twitter paylaşımlarının, Bahçeli ile yaptığı görüşmeden olumlu bir sonuç çıkmadığına işaret ediyor.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler