İstanbul'da çatışma: 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da düzenlenen narkotik operasyonu sırasında "dur" ihtarına uymayan iki kişi ile polis arasında kovalamaca yaşandı. İki kişinin kaçış sırasında ateş açması üzerine çatışma çıktı. Çatışma sonrasında bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Yayınlanma: 31.01.2017 - 08:06
Abone Ol google-news
<video:668136>

Gaziosmapaşa’da düzenlenen narkotik operasyonu sırasında devriye görevi yapan resmi ekipler şüpheli bir otomobil sürücüsüne "dur" ihtarında bulundu. Ekiplerin dur ihtarına uymayan iki kişi kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında iki kişi polis ekiplerine ateş açmaya başladı. Bunun üzerine kaçanları yakalamak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Kovalamaca sırasında kaçan kişinin kullandığı otomobil ekip aracına çarptı. Meydana gelen kazada emniyet güçleri yara almazken şüpheliler araçla kaçmaya devam etti. Bölgeye sevk edilen destek ekiplerin yardımıyla iki kişi Gaziosmanpaşa, Sarıgöl Mahallesi’nde bulunan bir ara sokakta sıkıştırıldı. Etrafı çevrilen şüphelilerin tekrar ateş açması üzerine bölgede bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne bağlı timler operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyon sonucunda Ramazan Ö isimli kişi öldü, H. Ö. isimli kişi de yaralandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler