'Hero' yazılı tişörtlerin toplatılmasına karar verildi

Erzurum'da, kahraman anlamına gelen İngilizce 'Hero' yazılı tişört giyen 2 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Kentte "Hero" yazılı tişörtlerin toplatılmasına karar verildiği bildirildi.

Yayınlanma: 18.07.2017 - 14:41
Abone Ol google-news

 


Yapılan bir ihbarı değerlendiren emniyet güçleri Erzurum'un Yakutiye ilçesinde İngilizce "Hero" yazılı tişört giyen iki kişiyi yakalamak için harekete geçti. Polis ihbar edilen iki kişiyi yakalamak için Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarında inceleme yaptı. Tişörtleri giydikleri tespit edilen Atatürk Üniversitesi öğrencisi iki kişi, üniversitenin kampüsündeki bir marketten çıkarken İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Tişörtler toplatılacak
Şüphelilerin ifadelerinde ise tişörtleri yaklaşık bir ay önce Erzurum'daki bir mağazadan aldıklarını beyan ettikleri öğrenildi. Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın sanıklardan astsubay Gökhan Güçlü'nün üzerinde 'Hero' yazan tişörtle duruşmaya katılması olayından haberlerinin bulunmadığını da söyledikleri ifade edildi. Öğrencilerin, işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Öte yandan tartışmalara neden olan tişört ile ilgili olarak da toplatılması kapsamında karar alındığı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler