Beyoğlu’nda genç kıza güpegündüz taciz

Beyoğlu’nda 16 yaşındaki genç kızı önce sözlü taciz eden ardından ağzını kapatarak yere yatıran saldırgan, çevredekilerin müdahalesi sayesinde yakalandı.

Yayınlanma: 25.09.2017 - 10:20
Abone Ol google-news
<video:831019>

Olay, dün saat 09.00 sıralarında Beyoğlu Tepebaşı Yahya Kahya Mahallesi Refik Saydam Caddesi üzerinde meydana geldi. Evine gitmek için sabah saatlerinde caddede yürüyen 16 yaşındaki A.N.G., arkasından yürüyen saldırgandan şüphelendi. Bir süre sonra 24 yaşındaki Y.K., genç kıza sözlü tacizde bulundu. Bir süre kızın peşinden giden saldırgan, genç kızı ağzını kapatarak yere yatırdı. Yardım çığlıklarını duyan ve o esnada yoldan geçen güvenlik görevlisi Çetin Günen, kızı saldırganın elinden kurtaradı. Günen’in ihbarı üzerine olay yerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliğine bağlı devriye gezen ekip sevk edildi.

Şoka giren genç kız polis aracına götürüldü
Olay nedeniyle şoka giren genç kız yürüdüğü esnada arkasındangelen birinden şüphelendiğini sonrasında saldırganın kendisine laf attığını, ardından da ağzını kapatarak yere yatırdığını belirtti. Yere yatırılan zanlı daha sonra polis ekipleri tarafından kelepçelenerek ifadesi alınmak üzere Kasımpaşa Polis Merkezi’ne götürüldü.

"3 bira içtim"
Saldırgan polis aracına bindirildiği esnada “Neden taciz ettin?” sorusuna, “Kimseyi taciz etmedim, 3 bira içtim. Kız bana küfür edince ağzını kapattım, görenler yalan söylüyor” iddiasında bulundu. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen saldırgan ardından işlemleri tamamlanmak üzere tekrardan polis merkezine götürüldü. 18 yaşından küçük olan genç kız ise şikayetçi sıfatıyla ifadesi alınmak üzere Beyoğlu Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler