Cezaevi firarisi tacizci tutuklandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklu olduğu cezaevinden firar eden ve 15 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunan zanlı polis tarafından yakalandı.

Yayınlanma: 10.10.2017 - 19:49
Abone Ol google-news


Çerkezköy’de yaşayan C.K. (55), ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan tutuklu bulunduğu Tekirdağ’daki Cezaevi’nden izinli olarak çıktıktan sonra bir daha gelmeyerek firari duruma düştü. Firari zanlı, 15 yaşındaki kız çocuğuna telefonla tacizde bulununca genç kız durumu ailesine bildirdi. Ailenin Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yaptığı şikayetin ardından mesaj atılan telefon takibe alındı. Bir süre sonra da C.K. kaldığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Başlatılan soruşturma kapsamında C.K.’nın cezaevi firarisi olduğu belirlendi.

Geceyi Gazi Polis Merkezi’nde gözaltında geçiren C.K., polisteki ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen C.K. tutuklandı.

Polis nezaretinde tutuklu kalacağı Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne sevki sırasında C.K., kendisini görüntüleyen gazetecilere hakaretler edip saldırmak istedi. C.K.’nın hakkında 6 yıl kesinleşmiş cezasının bulunduğu öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler