Reina saldırganının öğrencisinin İstanbul'da tutuklandığı ortaya çıktı

Yılbaşı gecesi Reina katliamını gerçekleştiren IŞİD'li terörist Abdülkadir Masharipov’un öğrencisi olduğu iddia edilen ve terör eylemi için yurda giriş yaptığı tespit edilen O.R. adlı teröristin Eylül ayında İstanbul’da yakalanarak tutuklandığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 14.10.2017 - 15:51
Abone Ol google-news

Yılbaşı gecesi Reina katliamını gerçekleştirerek birçok vatandaşın ölümüne, çok sayıda vatandaşın da yaralanmasına neden olan IŞİD'li terörist Abdülkadir Masharipov’un öğrencisi olduğu iddia edilen bir kişinin İstanbul'da yakalandığı ortaya çıktı.

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, IŞİD terör örgütüne üye bir kişinin Reina katliamı benzeri bir eylem gerçekleştireceği ihbarını aldı. Ardından ekipler Eylül'de örgüte yönelik gerçekleştirilen bir operasyonda yakalanan O.R. adlı şahsı gözaltına aldı.

Yapılan incelemede gözaltına alınan kişinin Reina katliamcısı Masharipov'un öğrencisi olduğu belirlendi. Şüphelinin sansasyonel bir eylem hazırlığında olduğu belirlenirken, şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler