Cinayetin ardından otomobilini yıkatınca yakalandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde geçen yıl ekim ayından bu yana kayıp olan 31 yaşındaki Elif Arslan'ın cinayete kurban gittiği belirlendi. Elif Arslan ile en son görülen S.S. takibe alınırken, olay günü kan olan otomobilini oto yıkamacıda yıkattığı tespit edilerek, mobese ve plaka tespit sistemi kayıtları incelendi. Gözaltına alınan S.S. kız arkadaşını tabanca ile başına ateş ederek öldürdüğünü itiraf etti.

Yayınlanma: 20.10.2017 - 14:58
Abone Ol google-news

Gebze'de yaşayan Elif Arslan geçen yıl Ekim ayında kayboldu. Ailesi, Elif Arslan'dan haber alamayınca polise başvurdu. Elif Arslan'dan uzun süre haber alınamayınca Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri soruşturma başlattı.

Elif Arslan'ın kaybolduğu gün Gebze Muallimköy'de boş arazide 35 yaşındaki S.S. ile görüldüğü tespit edildi. Polis, mobese ve plaka tespit sistemi kayıtlarını incelemeye aldı. S.S'nin olayın ardından otomobilini yıkamacıya götürdüğü, kan olan aracını yıkattığı sırada, arkadaşıyla kavga ettiğini, arkadaşına yumruk attığını bahane ettiği öğrenildi.

Polis, S.S'nin olaydan bir gün sonra da aracıyla olay yerine gittiğini tespit ederek, S.S'yi takibe aldı. Dün polisin operasyonu ile S.S. evinde yakalanarak, gözaltına alındı.

S.S. emniyetteki sorgusunda Elif Arslan'ı erkekliği ile dalga geçtiğini iddia ederek, tabancasıyla başına ateş ederek öldürdüğünü itiraf etti. S.S'nin ifadesi doğrultusunda dün akşam Gebze Muallimköy'de cesedin bulunduğu alana gidildi.

S.S. olay yerini gösterirken, çalıların arasına atılarak üzeri kontrplak ile kapatılan çürümüş, tanınmaz haldeki kadın cesedi olay yerinden alınarak Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler