yirmi4.com yayına başladı!

Genel yayın yönetmenliğini, Parlamento Muhabirleri Derneği Başkanı Göksel Bozkurt'un yaptığı "yirmi4.com" haber sitesi, yayın hayatına başladı

Yayınlanma: 23.11.2017 - 14:49
Abone Ol google-news

 

Yirmi4.com, siyasi parti genel merkezleri ile parlamentodan perde arkası ve özel haberleriyle Ankara'nın siyasi nabzını tutacak, gündem belirleyecek röportaj ve haberleriyle, sadece gazetecilik yapma kaygısını öne çıkaracak.

Yeni haber sitesinin Ankara merkez bürosu Murat Şahin, Çınar Özer, Meriç Tafolar, Seda Bugari, Çağlar Ballıktaş, Nilay Kamu ve Ersin Çelebi’den oluşuyor.

FETÖ'nün Emniyet'teki yapılanmasını ilk kez afişe eden ve bu nedenle örgütün hedefi haline gelen "Fetullah'ın Copları" isimli kitabın yazarı gazeteci Zübeyir Kındıra'nın yanı sıra deneyimli gazeteciler de "yirmi4" için yazacak.

Kanal D Eski Ankara Temsilcisi, gezgin yazar Erhan Karadağ,  spor yazarlarının etkili ismi Erkut Tekin, parlamento haberciliğinin güçlü temsilcisi, eski PMD Başkanı Hıdır Göktaş; gazeteci, sunucu, oyuncu, programcı, yapımcı ve yazar olarak çalışmalarını sürdüren Metin Uca, Çağdaş Gazeteciler Derneği eski Başkanlarından gazeteci Rahmi Yıldırım, gazeteci Selami İnce, Almanya’dan gazeteci Süheyla Kaplan, CNNTürk eski Genel Yayın Yönetmeni, RS FM’de bide bunu dinle adlı programını sürdüren Yavuz Oğhan da, Yirmi4.com'da yazacak.
 
Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın idama götürülüşlerini "Ölüme Oy Vermek... İdam Tarih Oldu Utancı Kaldı" isimli kitabıyla anlatan gazeteci Türey Köse de, Yirmi4.com için kitap eleştirileri kaleme alacak.

Yirmi4.com'un yazar kadrosunda 16 albüme bir de kitaba imza atan ödüllü sanatçı Çelik, yapımcı ve yönetmen olarak ulusal ve uluslararası festivallerden ödüllerle dönen sinemacı Ezel Akay, bir dönem milletvekilliği de yapan halk müziği sanatçısı Tolga Çandar, Ortadoğu uzmanı, Erdoğan’ın Suriye Savaşı kitabının yazarı Hamide Yiğit, kişisel gelişim yazılarıyla psikolojik danışman Mehtap Kayaoğlu ve Hayvan Hakları Federasyonu  (HAYTAP) Ankara Temsilcisi Pelin Sayılgan hayvan hakları yazıları ile yirmi4’te olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon