İnce: Erdoğan Beyaz Türk, ben Türkiye'nin zencisiyim

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Benim rakibim kim? Benim rakibim bir Beyaz Türk. İşi düzgün, cukka sağlam ve Saray’da yaşayan bir Beyaz Türk. Karşısında da bu milletin, Türkiye’nin zencisi var, o da benim. Bana gariban diyor. Doğru, ben garibanların adayıyım. Onun yanında medya var, benim yanımda millet var millet” dedi.

Yayınlanma: 10.06.2018 - 13:49
Abone Ol google-news

<video:994002>

Muharrem İnce, İstanbul'un ilçelerinde vatandaşlara seslendi. İnce, ilk durağı Esenyurt'ta yaptığı konuşmada "Burayı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz" diyen Esenyurt Belediye Başkanı li Murat Alatepe'ye yanıt verdi. İnce'nin konuşmasından öne çıkan aşlıklar şöyle:  

“Allah’ın izni milletin isteği ile bu iş tamam. 24 Haziran’da sandığa gideceğiz. Ben meydanlarda iş, ekmek, gelecek diyorum. Benim rakibim, zengin mi zengin. Varlıklı mı varlıklı. Her şeyi var ama projesi yok. 16 yıldır Türkiye’yi yönetiyor 3 tane proje açıkladı. Stat yapacakmış, park yapacakmış, kıraathane yapacakmış. Bedava kek yiyeceksiniz. Ustayım diyordu meğer kek ustasıymış.

Bazen düşünüyorum, Erdoğan kapıdaki krizi görüyor ve bu krizle İnce uğraşsın diye bana mı teslim etmek istiyor ülkeyi diye. Ama merak etmeyin uzman ekonomi ekibim var. Merak etmeyin.  

<haber-yatay:952581>

"DOĞRUSU ŞU 'ESENYURT'U KAYBEDERSEK CUKKAYI KAYBEDERİZ" 

İnce Esenyur'taki mitinginde Necmi Kadıoğlu'nun istifasından sonra göreve başlayan Ali Murat Alatepe'nin sözlerine yanıt verdi. Altepe'nin, "Esenyurt’un hiçbirimize ihtiyacı yok ama Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Niye var? Burayı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz. Onun için ona ihtiyacımız var. Onun için ona buradan desteği göndermek zorundayız” şeklindeki sözleri için  İnce, " O manşetleri atıyor ben manşetlere karşı savaşıyorum. Onun yanında medya var benim yanımda milletim var. O artık eskisi gibi değil. Milletin evladı benim, halk çocuğu benim.   81 milyonu seviyorum. Burada diyor ki birisi Esenyurt’u kaybedersek Mekke’yi kaybederiz. Doğrusu şu Esenyurt’u kaybedersek cukkayı kaybederiz. Geç onları geç.  

"DOĞRUSU ŞU 'ESENYURT'U KAYBEDERSEK CUKKAYI KAYBEDERİZ" - VİDEO

<video:993841>

İsrail ile gizli anlaşma yaptılar mı? İsrail’den tohum almaya devam ediyorlar mı? Meydanlara gelip elinde Kuran nutuk atıyorsunuz. Kimse bize Müslümünlık taslıyamaz. Bunlar ayıp şeyler“ dedi.

BEDAVA KEK İSTEYENLER ERDOĞAN'A OY VERSİN

Benim size vaadin bereket fışkıran topraklar, bacaları tüten fabrikalar. Bedava kek yemek isteyenler Erdoğan’a oy versin. 54 doğumlu ilkokula gittiğinde 75 kişilik sınıf varmış, Esenyurt’ta 66 kişilik sınıflar var. Türkiye’nin neresinde hangi okulunda ne varsa biliyoruz. Allah’ın izniyle bügün Esenyurt’tayım. Yarın Diyarbakır’dayım. Bugün Esenyurt’ta hangi sınıfın 66 kişi olduğunu varsa Erdoğan’ın babayiğit adamlarından biri gelsin baksın buraya. İstanbul’un parklarında uyuşturucu kullanılıyor. 10 yaşındaki çocuklar uyuşturucu kullanıyor. Bir öğretmen olarak size söz veriyorum o parkların hepsindeki uyuşturucuyu temizleyeceğim. Bakınız kuru fasulye, mercimek, saman ithal ettik. Sıkı durun Çin'den çöp ithal ettik. Memleketi batırıyorlar. Bu yorgun adamı değiştirmemiz lazım. Erdoğan bana 'çırak' diyor ya desin. Benim derdim fabrika. Benim derdim AVM’lerde asgari ücrete ezdirilen çocukları adam gibi yaşatmak. Erdoğan'dan bir isteğim var. Madem ekonomiyi biliyorsun meydanlardan atıp tutuyorsun. İstediğin kanalda çık karşıma.

ESENYURT'UN ARDINDAN BAĞCILAR'DA YURTTAŞLARA SESLENDİ 

İnce, Esenyurt'un ardından Bağcılar'da vatandaşlara seslendi. İnce'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Bazı Cumhurbaşkanı adaylarının vaatleri çok hoşuma gitti. Ben niye düşünemedim diye hayıflandım. Ben Cumhurbaşkanı olduğumda memleketin yararına olan o projeleri de yapacağım.

Cumhurbaşkanı olduğumda AK Parti'den, MHP'den Saadet Partisi'nden İYİ Parti'den, HDP'den parlamentonun dışından olan partilerden eğitimcileri çağıracağım. Eğitimi konuşacağız. Öyle bir eğitim sistemi yapacağız ki 50 sene eğitimi tartışmayacağız, bunu yapacağım söz.

"STAT, PARK, KIRAATHANE DEĞİL, UZAY ÜSSÜ KURACAKSIN"

Son günlerde Erdoğan'dan 3 proje geldi, 1 stat yapacakmış, 2 park yapacakmış, 3 kıraathane yapacakmış. Ya sen Bağcılar belediye başkanımısın Cumhurbaşkanı mısın?
Cumhurbaşkanının işi, stat, park, kıraathane değildir, Uzay üssü kuracaksın uzay üssü hayallerin büyük olacak.

Saray'daki zihniyeti yıkacağım, Saray'ı niye yıkayım.

'TÜRKİYE'NİN ZENCİSİYİM'

23 Haziran’da büyük İstanbul mitingini gerçekleştireceğini vurgulayan Muharrem İnce, “Sizlerden istediğim şu, en az iki milyon insan istiyorum. Bunun provalarını yapıyorum. 23’ünde yer yerinden oynaması lazım. Benim rakibim kim? Benim rakibim bir Beyaz Türk. İşi düzgün, cukka sağlam ve Saray’da yaşayan Beyaz Türk. Karşısında da bu milletin, Türkiye’nin zencisi var, o benim. Bana gariban diyor. Doğru ben garibanların adayıyım. Bütün televizyonlar, gazeteler onun. Manşetlere karşı savaşıyorum. Onun yanında medya var benim yanımda millet var millet” ifadelerini kullandı.

"MUHAFAZAKAR KARDEŞİM SİZE YAKIN OLAN BENİM"

Kilosu 4500 liraya beyaz çay içen o, sizinle siyah çayı içen benim. Milletin evladı İnce, Saray'da olan Erdoğan. Muhafazakar kardeşim size yakın olan benim ben. Gazetelerin manşetlerini atan Erdoğan, gazete patronları ile kavga eden benim. İsrail'le gizli anlaşma yapan o, Filistinlilerin hakkını savunan benim. Ne oldu da erken seçim kararı aldı. Ekonomik kriz kapıda. Erdoğan bu ekonomik krizi atlatamaz. Bütün dünya ile kavgalı, Türkiye'nin içi ile kavgalı.

DOLAR 8-10 LİRA OLURSA ŞAŞIRMAYIN

Dolar 8-10 lira olursa şaşırmayın. Dünyanın bütün ülkelerinde buhranlı dönemlerinde değişim olmadan bu dönemler atlatılmaz.
Ben size huzur vaat ediyorum. Kimse kimseye ötekileştirmeyecek.

Bir tane milletvekili arkadaşım karton toplayan bir çocuğa sormuş; "En büyük hayalin ne diye?" Çocuk, "büyük kartop toplamak istiyorum" demiş.
Size bir tane vaadim olsun; Ben sizin çocuklarınıza güzel hayaller kurduracağım.

ERDOĞAN'A: AMERİKAN SERMAYESİNİN ADAMI OLDUN

Ey Erdoğan imam hatip lisesindeki günlerini unuttun, Amerikan sermayesinin adamı oldun. Adıyaman tütününde zehir var da, Amerikan tütünün de vitamin mi var?

İNCE İSTANBUL'DAKİ ÜÇÜNCÜ DURAĞI BAHÇELİEVLER'DE 

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Esenyurt ve Bağcılar'ın ardından Bahçelievler'e geçti. İnce'nin Bahçelievler'deki konuşmasından bölümler şöyle: 

81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım, herkesi kucaklayacağım. Erdoğan şimdi saraylı. Harama bulaştı. Kilosu 4500 olan beyaz çaydan içiyor. Yetmedi Marmaris’e yazlık saray kullanıyor. Türkiye’deki bütün gazetelerin bütün TV’lerin sahibi Erdoğan’dır. Erdoğan’ın medyası varsa beni de milletim var. Daha seçime çok var. Ne oldu da birden bire erken seçim geldi? Ekonomik seçim kapıda. Erdoğan seçilirse Türkiye’de dolar 8-10 lira olacak. Karanlığa gideceğiz. Dünyada büyük kriz yaşayanlar hep yeni bir isimle düzlüğe çıkmıştır. Türkiye’nin tazı bir kana ihtiyacı var. El birliği ile çıkacağız.

Dışarıdan, buğday, nohut, bezelye ya kardeşim Euro ile saman aldık. Türkiye Çin’den çöp aldı. Kağıt toplayan çocuklara sorun 600 liraya satıyorduk, 150 liraya satıyoruz. Düştüğümüz duruma bakın.”

Ben annelere sesleniyorum. Sizin çocuklarını iyi mühendis yapacağız, iyi dil öğreteceğiz. Bunu birlikte yapacağız.

"HERKES AİLESİNDEN 3 KİŞİYİ İKNA EDECEK"

Herkes ailesinden 3 kişi ikna edecek. 'Yorgun bir adama değil taze kana oy ver diyecek' söz mü? Tamam mı? Sandıklara kim sahip çıkacak?  Sizler. YSK'ya ise ben sahip çıkacağım 50 bin avukatla gideceğim. Hiç merak etmeyin. 

BEN ONUN SEVİYESİNE İNEMEM - VİDEO

<video:993937>

Dün meydanda bağırdılar (Hırsız Erdoğan) ben tepki gösterdim. Bana bugün 'terbiyesiz' demiş. Ben onun seviyesine inemem. 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım, herkesi kucaklayacağım. Erdoğan şimdi saraylı. Harama bulaştı. Kilosu 4500 olan beyaz çaydan içiyor. Yetmedi Marmaris’e yazlık saray kullanıyor. Türkiye’deki bütün gazetelerin bütün TV’lerin sahibi Erdoğan’dır. Erdoğan’ın medyası varsa beni de milletim var. Daha seçime çok var. Ne oldu da birden bire erken seçim geldi? Ekonomik seçim kapıda. Erdoğan seçilirse Türkiye’de dolar 8-10 lira olacak. Karanlığa gideceğiz. Dünyada büyük kriz yaşayanlar hep yeni bir isimle düzlüğe çıkmıştır. Türkiye’nin tazı bir kana ihtiyacı var. El birliği ile çıkacağız.

<haber-yatay:993862>

Dışarıdan, buğday, nohut, bezelye ya kardeşim Euro ile saman aldık. Türkiye Çin’den çöp aldı. Kağıt toplayan çocuklara sorun 600 liraya satıyorduk, 150 liraya satıyoruz. Düştüğümüz duruma bakın.

'BENİM CUMHURBAŞKANILĞIMDA HİÇBİR YARGI ÜYESİ ERDOĞAN'I ELEŞTİRELMEYECEK'

Muharrem İnce İstanbul'da 4. duruağı olan Küçükçekmece'de yurttaşlara seslendi.Tayyip Erdoğan tarafından 2014’te avukatlar arasında Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu üyeliğine atanan, anayasa değişikliğinin ardından da yeni Hâkimler ve Savcılar Kurulu ataması ile Danıştay üyeliğine getirilen Aysel Demirel , Twitter hesabından CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirdi. Ardından da bu iletiyi sildi. İnce, İstanbul'daki 4. durağı olan Küçükçekmece'de Demirel' esiim vermeden yanıt verdi. İnce, şunları söyledi:  "Yargıyı yeniden yapılandıracağız, bağımsız yargı olacak. Benim cumhurbaşkanlığımda hiçbir yargı üyesi benim rakiplerimi eleştiremeyecek. Çünkü yargı üyeleri siyaset yapamaz. Benim cumhurbaşkanlığımda generaller beni alkışlamayacak. Valiler benim değil, milletin devletin valisi olacak.

Hiç kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden önceliğimiz çocuklar olacak. Onları iyi yetiştireceğiz. Bugün İstanbul'da prova yapıyorum. Büyük İstanbul buluşmasının provası, 23 Haziran'da 2 milyon kişi olacağız.

Türkiye'de iki kişi karşılıklı meydanlarda konuşuyor. Ben iş diyorum, aş diyorum. Gençlerin %50'si işsiz, 453 milyon dolar borcumuz var, Türkiye batıyor. Kamyon duvara çarpmak üzere. Erdoğan ekonomik kriz kapıda olduğu için erken seçime gitti. O bunu biliyor. Bu yorgun adam bu krizi atlatamaz. Erdoğan bir daha seçilirse dolar 8-10 TL olur, batarız. Türkiye'ye yeni bir kan lazım.

Erdoğan kim, İnce kim? Söyleyeyim. Erdoğan beyaz Türk. Ben zenci. Ben Türkiye'nin zencisiyim. Erdoğan saraylı, ben garibanı. Erdoğan gazetelerin manşetini atan kişi, ben gazete patronlarıyla kavga eden adam. Erdoğan Türkiye'yi Washington'dan yöneten adam, ben Türkiye'yi Ankara'dan yöneten adam.

Bir yanda saraylı var, bir yanda milletin evladı var. Halk çocuğu burada, milletin evladı burada. Niye ona saraylı diyorum biliyor musunuz? O kilosu 4500 TL'lik beyaz çay içiyor sarayda. Ankara'da sarayı var. Yetmedi 5 saray İstanbul'da var. Şimdi Marmaris'te yazlık saray yaptırıyor. O yazlık sarayı engellilere vereceğim.

 "AMERİKAN TÜTÜNÜNDE VİTAMİN Mİ VAR?"

Adıyaman tütününü yasakladı, millete Amerikan tütünü içiriyor. Adıyaman tütünü zararlı da Amerikan tütününde vitamin mi var? Tütün sağlığa zararlı ama bu Erdoğan her şeye zararlı.

Bunlar memleketi satar diyor. Senin satmadığın ne kaldı? Şeker fabrikalarını sen satmadın mı? Ayaküstü 40 tane yalan söylüyor.

"MORALİNİZİ SAKIN BOZMAYIN"

Şimdi sizden istediğim şu: Moralinizi bozmayın, çok sağlam, bilgili ekonomi, diploması kurmaylarım var. Türkiye bu sıkıntılı günlerden bir yorulmuş adamla çıkamaz. Eski isim buradan çıkamaz. Sizden bir ricam var: Hepiniz 24 Haziran'a kadar 3 kişiyi ikna edeceksiniz, anlatacaksınız. 16 yıldır yönetiyor, 16 yıl sonra adamın vaadi kıraathane. Kıraathanede internet var mı? Yok. İnternet yasak. Onu eleştirmek yasak. Passolig getirecek statta ona hakaret etme diye, ben hemen kaldıracağım passoligi.

Her akşam televizyonlarda bağırıp çağıran bir cumhurbaşkanı görmeyeceksiniz. Gençlerle televizyona çıkacağım. Diyelim başka bir partinin seçim bildirgesinde güzel bir proje var, asla kompleks yapmam, onu hayata geçiririm. Diyelim ki Erdoğan doğru bir proje başlatmış, devam ettiririm. Ama böyle bir ortamda 30-40 milyon dolar Kanal İstanbul'a harcamam. Akla yatkın olan projeler uygulayacağız, hepsini masaya yatıracağız, ölçüp biçeceğiz. Sizler bir büyük değişime hazır mısınız? Tamam mı? 

Hepinize çok teşekkür ediyorum, ayın 23'ünde görüşmek üzere.

 

<haber-yatay:993789>

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler