Yanında çalıştığı avukat tarafından cinsel saldırıya maruz bırakıldı!

İstanbul Barosu avukatı M.K. tarafından cinsel saldırıya uğradığını duyuran Öykü sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Yayınlanma: 17.02.2020 - 16:27
Yanında çalıştığı avukat tarafından cinsel saldırıya maruz bırakıldı!
Abone Ol google-news

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açıklama yapan "Merhaba Ben Öykü" kullanıcı isimli stajyer avukat,  “Herkese merhaba ben Öykü. İstanbul Barosu avukatlarından Av. M.K.’nın ben ve benim gibi birçok çalışanına cinsel saldırıda bulunduğunu ve tehditlerle bizi şikayetten vazgeçirmeye çalıştığını sizlere anlatacağım” yazılı bir mesaj paylaştı. Kısa sürede yayılan mesaj sonrası İstanbul Barosu harekete geçti.

Stajyer avukat sosyal medyada,  "Merhaba Ben Öykü" kullanıcı isimli stajyer avukat, yanında çalıştığı avukat M.K. tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığını söyledi. İddia üzerine İstanbul Barosu tarafından avukat M.K. hakkında disiplin soruşturması başlatılacağı öğrenildi. Cinsel saldırıyla suçlanan avukat M.K.'nın eski eşine şiddet uyguladığı ve eski eşinin şikayeti üzerine de birkaç ay önce hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

'GÖRMEZDEN GELİNMESI SÖZ KONUSU OLAMAZ'

İstanbul Barosu Başkanı Avukat Mehmet Durakoğlu sosyal medyadan konuyla ilgili yaptığı paylaşımda “Şikayetler hakkında soruşturma açıldı. Yapılan soruşturma sonuçlandırıldı ve disiplin kuruluna sevkedildi. Öykü'nün anlatımı için de re'sen soruşturma açılacaktır. Burası İstanbul Barosu… Burada bu tür olguların görmezden gelinmesi söz konusu olamaz”dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler