Ebru, Cem'i sildi

Ebru Şallı, aylardır Ahu Yağtu, Aslin Andonyan ve Özge Sabuncu gibi birçok kadınla aşk haberleri çıkmasına rağmen sosyal medyadan beğeni yağmuruna tutmaya devam ettiği Cem Yılmaz'ı defterden tamamen sildi ve takipten çıkardı.

Yayınlanma: 02.05.2017 - 10:42
Abone Ol google-news

<video:726716>

Geçtiğimiz günlerde Fi dizisine konuk olan Cem Yılmaz, dizide kendini canlandırarak, ünlü bir psikiyatrist olan Can Manay (Ozan Güven)'a Whatsapp grubuna gelen çıplak fotoğraflardan bahsetmişti. Dizideki bu konuşmanın üzerine Ebru Şallı'nın çıplak fotoğrafları basına yansıdı. Şallı fotoğrafların kendisine ait olduğunu kabul etmese de bu tesadüf sosyal medya takipçilerinin gözünden kaçmadı. Ayrıca Şallı, genç sevgilisiyle görüntülenen Yılmaz'ı sosyal medya hesaplarından sildi.
 
 
 

Ebru Şallı'nın adı geçen ağustos ayından beri Cem Yılmaz'la anılıyor. Ünlü komedyen, “Ebru Şallı çok sevdiğim eski bir arkadaşım” dese de, önce Çeşme ardından Bodrum'da beraber görüntülenen ünlü ikilinin ilişkisinin aylardır İstanbul'da da sürdüğü biliniyor. Zaman zaman oğlunun annesi Ahu Yağtu başta olmak üzere farklı kadınlarla görüşse de Yılmaz'ın, Şallı'yı da hayatında tuttuğu sosyal medya paylaşımları sayesinde ortaya çıkmıştı.

Cadılar Bayramı'nda Şallı'nın evine giden Yılmaz, ünlü mankenin oğlu Pars'ın da daha önce kafasına taktığı taçla görüntüsünü paylaşarak kendisini ele vermişti. Şallı'nın adı son günlerde çıplak poz skandalıyla gündemde… Ünlü modele ait olduğu iddia edilen çırılçıplak bir poz haftalardır sosyal medyada elden ele dolaşıyor. Çıplak fotoğrafın kendisine ait olmadığını açıklayan ve yasal işlem başlatacağını söyleyen Şallı, son olarak Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülenmiş ve “iki erkek evladım var, anneyim. Çok zor bir süreç içindeyim. Olayı büyüten ve çarpıtan kişileri biliyorum ve Allah'a havale ediyorum. Olayı daha çok kadınlar büyütüyor” demişti.

Duymayan Kalmasın’ın özel haberine göre Ebru Şallı'nın çıplak poz skandalı yavaş yavaş unutulmaya başlarken geçen cuma yine ünlü modele ait olduğu iddia edilen ikinci bir çıplak poz sosyal medyada yayılmaya başladı. Üstelik bu pozdaki kadının göbeğindeki dövme detayı da dikkat çekiyor. Çünkü tıpkı fotoğraftaki kadında olduğu gibi Ebru Şallı'nın da göbeğinde aynı şekilde bir dövme bulunuyor.

Tam da bu günlerde Fi dizisinin 4. bölümüne konuk oyuncu olan Cem Yılmaz'ın sahneleri izleyenlere “Tesadüfün bu kadarı” yorumunu yaptırdı. Fi dizisinde Whatsapp grubuna atılan çıplak pozlardan rahatsız olduğunu söyleyen Yılmaz, şu günlerde kendisinden 19 yaş küçük Merve Çağıran'la yaşadığı yeni ilişkisiyle gündemde…

Ebru Şallı'nın zor günler geçirdiği şu dönemde ünlü komedyenin yeni bir ilişkiye başlaması ise manidar bulundu. Ünlü komedyen Fi dizisinde Ceren rolünü oynayan Merve Çağıran'la aşk yaşamakla kalmayıp geçen cuma beraber görüntü de verdi.

Bu son gelişme bardağı taşırdı. 

 

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler