En büyük projem: Kardeşlik

CHP Ataşehir Belediyesi başkan adayı ve mevcut başkan Battal İlgezdi proje tanıtım toplantısında, AKP’nin bir günde çıkardığı imar planlarına ilişkin, “O planları ben ve arkadaşlarım çıkardı. 6 ay büyükşehirde bekledi. Önce iptal edildi, daha sonra seçim yatırımı olarak kendileri bir günde çıkardılar” dedi. İlgezdi, Ataşehir’deki en büyük projesinin “kardeşlik” olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 02.03.2019 - 16:39
En büyük projem: Kardeşlik
Abone Ol google-news

 

Battal İlgezdi, Ataşehir’de meclis üyeleri ile birlikte yeni dönemde yapacakları projeleri tanıttı. Ataşehir’in imarsız ve plansız mahallelerinin sorunlarının üzerinde duran Battal İlgezdi, ekip arkadaşlarıyla 6 aylık bir çalışma yaparak eski İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’a 180 klasör dosya sunduğunu ama bir sonuç alamadıklarını belirtti.

İmar planlarında İBB’nin tutumunu eliştiren İlgezdi, “Artık iyi niyetli düşünmüyorum ve ‘siyasi’ diyorum. Benim hazırladığım Yenisahra ve Barbaros planları bitti. AKP ve CHP belediye meclis üyeleri onayladı. 6 ay büyükşehirde bekledi. Daha sonra iptal ettiler. Aynı planı ne hikmetse bir günde çıkardılar. Demek ki plan hazırlandıktan bir gün sonra çıkabiliyor. Öyle bedavacılık yok! Kimse gelip o planları ben yapıp çıkardım demesin. O planları ben ve arkadaşlarım çıkardı” diye konuştu. İçerenköy’de bulunan halin son durumunu telefonuyla fotoğraflayan İlgezdi, “İçerenköy halini taşıyacağız diyorlar. Niye yalan söylüyorsunuz? Halin durumu ortada. Böyle seçim yatırımı yaprak halkı neden kandırıyorsun. Ben size sözünü veriyorum ki Ekrem İmamoğlu kazanınca bir senede hali taşıyacağız” dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler