Tekin ve Odabaşı'ndan pazar ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Şerdil Dara Odabaşı ve CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Kadıköy Salı Pazarı’nı ziyaret ederek pazar pazar ekonomisinin nabzını tuttu. 1989 seçimlerine atıfta bulunan Odabaşı, yerel seçimlerde beklenenden çok belediyeyi kazanacaklarını savunarak, “89’da olduğu gibi limonu sıkacağız” dedi.

Yayınlanma: 13.03.2019 - 09:51
Abone Ol google-news

Saha çalışmasına, Anadolu Yakası Pazarcılar Odası’nı ziyaret ederek başlayan Kadıköy Belediye Başkan Adayı Şerdil Dara Odabaşı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Kadıköy Salı Pazarı’nı baştan sona gezip esnafa 'Hayırlı işler” temennisinde bulundu.

Esnafın ve Kadıköylülerin sorunlarından haberdar olduklarını, bunları çözmek için hep birlikte çalışmalar yürüteceklerini söyleyen Odabaşı, “Bildiğim tek şey, sorunu yaşayanların çözümü bildikleridir. O nedenle hem Kadıköy halkının hem esnafın hem de misafirlerin karşılaştıkları sorunları birlikte karar alarak çözeceğiz” dedi. 1989 seçimlerine de atıfta bulunan Odabaşı, “1989 da limonu sıkmıştık. 2019'da da inşallah limonu sıkacağız'' dedi. Odabaşı’yla birlikte çalışmalara katılan İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de, esnafla konuşmasında, ''Belediye başkan adayımız Şerdil Dara Odabaşı ile Salı Pazarı’nı dolaştık. Salı Pazarı sadece Kadıköylülerin alışveriş yaptığı bir pazar değil.

İstanbulluların çeşitli bölgelerinden, Kocaeli, Bursa ve Bolu'dan da insanların alışveriş yaptığı bir pazar. Fiyatları söylemeye gerek yok. Bir seyi söylemezsem eksik kalır. Çok eski bir Kadıköylü olarak buraları çok iyi biliyorum. Pazar Esnafı kardeşlerimizde çok iyi bilir. Bu yüksek binalarının olduğu yerler lahana tarlasıydı. Beton tarlasına dönüştü. Emeğimizle, ekmeğimizle oynayanlara oy vermeyeceğiz'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler