Siberalem'den aşkı bulmak için 11 öneri

Türkiye'nin ilk ve en büyük arkadaşlık sitesi www. siberalem.com, geçtiğimiz 10 yıl içinde yüzbinlerce kişinin aşkı bulmasını sağladı.

Yayınlanma: 30.12.2010 - 10:06
Abone Ol google-news

Günde 200.00 kişinin girdiği siberalem.com “yeni yılda yeni bir aşk” dileyenler için hazırladı: 2011’de aşkı bulmak için 11 ipucu:

1. Aşka hazır olun!

Aşk  her zaman kapınızı çalabilir. Bu yüzden aşka her zaman fırsat verin. Gönül kapınızı açık tutun. Unutmayın, “Aşk tesadüleri sever”!

2. Toparlanın!

Yeni biriyle olmaya başlamadan önce buna hazır olun. Kariyeriniz, eviniz, aileniz…   Hepsini gözden geçirin. Herşey yolunda mı? Özellikle de duygusal ve fiziksel sağlığınız kendinize güvenmeniz için önemli. Mutlu ve sağlıklı bir insan, seksi ve çekici görünür.

3. Geçmişi unutun!

Anı yaşayın. Geçmişte kalıp neyi yanlış yaptım diye düşünmeyin. Geleceğe odaklanıp bugünü elinizden kaçırmayın

4. Daha çok insanla tanışın!


Aynı yerler, aynı yüzler ve aynı insanlar inanın aradığınız aşkı bulmanıza hiç yardımcı olamayacak. Elbette ki yeni erkeklerle tanışmak en iyi yöntem ama unutmayın yeni bir kadınla tanıştığınızda da onun çevresindeki erkeklerle tanışma fırsatı elde etmiş olacaksınız. İlk olarak alışkanlıklarınızdan biraz vazgeçmeniz gerekebilir. Örneğin spor salonuna her zaman işten sonra gidiyorsanız, biraz da sabah sınıflarına katılmayı deneyin. Resim dersleri alın, kitap kulüplerine katılın, yemeğinizi dışarıda yiyin… Ya da sosyal çevrenizi genişleteceğini düşündüğünüz şeyler yapın!

5. Online aşkı deneyin!


www.siberalem.com’a girin.Günümüzün yoğun temposunda  kimin oraya buraya gidp tanışmaya var diyorsanız, haklısınız. Sizin gibi düşünen milyonlarca insan online aşkı tercih ediyor. İnternet üzerinden birileriyle tanışmanın en iyi yönü, ilk adımı karşıdan beklemek ya da kalabalık bir mekanda onun dikkatini çekmek zorunda olmamanız. O sizin için sadece 1 tık ötede… Üstelik tanımak ve aradığını bulmak şimdi Siberalem sayesinde daha da kolay. Çünkü aradığınız kişiyi yaşından zevklerine, eğitiminden oturduğu semte kadar seçmeniz mümkün...

6. Mükemmel olmayı beklemeyin!

Bu madde önemli, ama mutluluğu da “mükemmel” olacaınız günlere ertelemeyin. Bu, özellikle de ideal kadın-erkek imajı bombardmanına tutulduğumuz bu devirde kolay değil ama kim kusursuz ki! Siz, kendini çirkin hisseden, bezgin biriyle mi olmak isterdiniz, yoksa, kusurları da olsa onlarla barışmış ve kendine güvenen biriyle mi?

7. Sinyal verin!

Etrafınızdakilere yalnız olduğunuz ve yeni biriyle birlikte olmak istediğiniz mesajını üstü kapalı da olsa verin.

8. Kalıntıları temizleyin!

Yeni ve sağlıklı bir ilişkinin önündeki en büyük engel bir önceki hastalıklı ilişkinin kalıntılarıdır. İlişkiniz bittiğinde kendinizi kötü, mutsuz, çaresiz, yalnız, aldatılmış hissetmiş olabilirsiniz. Ama yeni ilişkinize intikam amacıyla başlamayın. Önceki sevgilinizle ilgili duygularınızı olduğu yerde bırakın ve yeni bir sayfa açın.

9. Gülün!


Gülmek insan beyninde endorfin hormonunun salgılanmasına yol açıyor. Gülen insanlar birbirine daha çok yakınlaşıyor.

10. Seçici olun ama..

Seçiminizi dikkatli yapmak tabii ki son derece önemli ama eğer potansiyel bir sevgiliyi sırf    demode ayakkabı giydiği için ilk görüşte silerseniz; işiniz zor. Fazla katı olmadan alternatifleri değerlendirmeye vakit ayırın.

11. Gözlerinizi kaçırmayın.


New Scientist’in araştırmasına göre uzun süreli göz teması, karşınızdaki insanın sizi çekici bulma ihtimalini arttırıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler