İçinden binlerce kutu iPhone çıktığı söylenmişti... Konteyner efsanesi çözüldü!

Eski çağlarda okyanuslarda yelken açan korsanların en büyük hayali kayıp hazineleri bulmaktı. Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bu videodaki balıkçılar, hazine bulmasalar bile denizin ortasında önemli bir şeye rastladıkları kesin.

Yayınlanma: 19.11.2023 - 11:02
İçinden binlerce kutu iPhone çıktığı söylenmişti... Konteyner efsanesi çözüldü!
Abone Ol google-news

Kıyıdan kilometrelerce uzakta yelken açan grup, bir kargo gemisinden düştüğü tahmin edilen konteynerle karşılaşmalarını filme aldı.

Grup, önce konteyneri bir halat yardımıyla gemilerine yaklaştırdı. Yeterince yaklaşır yaklaşmaz, inanılmaz bir keşifle karşılaşmanın heyecanıyla konteyneri açtı ve içinden binlerce kutu çıktı.

Bu kutular, kimilerine göre o dönemin en son model iPhone cep telefonlarına aitti. Görüntülerde bir çoğunun suya düştüğü görülebiliyordu.

Mürettebat üyeleri hem hayrete düşmüş hem de çok sevinmişlerdi.

İNTERNETTE VİRAL OLDU

Video, 2021 yılında viral oldu ve o zamandan beri hakkında pek çok spekülasyon yapıldı. Ancak bugünlerde yeniden ortaya çıkan videonun son incelemesinden sonra izleyiciler, kutudan çıkanların ne olduğunu sorguladı.

Pek çok kişi kutuların üzerinde 'tütün' yazdığını; dolayısıyla kutuların içinde her biri yüzlerce dolar değerinde binlerce akıllı telefondan ziyade sigara paketlerii olduğunu söyledi.

İZLEYİCİ YORUMLARI

Bir kullanıcı, konuya ilişkin gönderisinde, "Hepiniz nasıl telefon görüyorsunuz?... onlar sigara kartonları... kutunun üzerinde tütün yazıyor" yorumunu yaptı. İkinci bir kişi onu doğrulayarak, "Kutunun üzerinde kaliteli tütün yazıyor" diye ekledi.

Bir başka izleyici ise "iPhone değil, kutuyu açtıklarında bunun tütün olduğunu okuyabilirsiniz" dedi. Dördüncü bir kişi de "Beyaz kutunun üstünde tütünle ilgili bir şeyler yazıyor. Bunlar kesinlikle telefon değil" diyerek diğerlerini destekledi...


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler