Yunanistan’da karda kapanan otoyolu işleten şirketin CEO'su istifa etti
Yunanistan'da kar fırtınası nedeniyle Attiki Odos otoyolu üzerinde yüzlerce sürücünün saatler boyunca mahsur kalmasının ardından otoyolu işleten şirketin CEO'su istifa etti.

Attiki Odos otoyolunu işleten özel şirketinin CEO’su Bill M. Halkias, kar fırtınasında yüzlerce sürücünün yolda kalmasının ardından istifa etti.
Yunanistan merkezli Ekathimerini'de yer alan habere göre; şirketin 1999 yılından bu yana CEO'su olan Halkias, yaptığı açıklamada, mahsur kalan son sürücülerin de otoyoldan çıkarıldığını belirtti.
Halkias, yaptığı açıklamada, "Bütün mekanizmanın başı olarak, şirketi kolaylaştırma amacıyla, yönetim kurulu üyesi ve CEO olarak istifamı sunma ihtiyacı hissediyorum" dedi.
İstifayı kabul eden şirketin yönetim kurulu, yeni CEO seçimine kadar Halkias'ın sorumluluklarını üstlenmek üzere operasyon müdürü Aristophanis Papadimitriou'yu atadı.
NE OLMUŞTU?
Yunanistan'ın başkenti Atina'nın çevresindeki en büyük otoyol olan Attiki Odos, önceki gün 12 saatten fazla bir süre boyunca çok sayıda aracın mahsur kalmasının ardından dün trafiğe kapatılmıştı.
Otoyoldan sorumlu şirket, yaşananlardan dolayı özür dilerken, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis'in talebi üzerine yolda kalan tüm sürücülere kişi başı 2 bin Euro tazminat ödenmesine karar verilmişti.
Video Haberler
-
'Tırnakçılık' yöntemi ile hırsızlık kameraya yansıdı
-
38 katlı binanın 27’nci katında patlama
-
'Şüpheli' paketten çıkan para, sahibine teslim edildi
-
Gizli bölmelerden çıktılar
-
Sultangazi'de 'hortum' paniği
-
Minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 12 yaralı
-
Tonlarca saman balyaları ve yem yandı
-
4 bin TL alacağı için bilardo salonunu ateşe verdi!
-
65 öğrenci hastaneye kaldırıldı: Soruşturma başlatıldı
-
'Hesap soracağız' dedi; planı anlattı!
En Çok Okunan Haberler
-
NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, hayatını kaybetti
-
DSÖ'den endişelendiren 'mutasyon' açıklaması
-
'Hesap soracağız' dedi; planı anlattı!
-
Seçim ikinci tura kalırsa ne olur?
-
Erdoğan'ın evine 'mesih baskını' iddiası
-
Bahçeli'den kürsüde 'gaf'
-
Ongun görevden mi alındı?
-
Oylama yapıldı, 'NATO' kararı çıktı
-
'Millet'ten 'Cumhur'a büyük fark!
-
İktidarda Özkan rahatsızlığı