Togg’un ön sipariş sürecinin durumu belli oldu

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili Togg’un 5 Şubat'ta ön sipariş süreci başlamıştı. Deprem nedeniyle ertelenen ön sipariş süreci ile ilgili yeni bilgiler geldi.

Yayınlanma: 09.03.2023 - 10:11
Togg’un ön sipariş sürecinin durumu belli oldu
Abone Ol google-news

Yerli otomobil girişimi Togg, 5 Şubat tarihinde Trumore uygulaması üzerinden ön siparişe açılmıştı. Togg tarafından özel olarak tasarlanan uygulama araç satışlarında ve ön siparişlerinde kullanılacaktı.

Aynı zamanda uygulamada Cumhuriyet'in 100. yılına özel 2023 tane NFT dağıtılacaktı. Bu NFT'ler ile Togg'un ön siparişi yapılacak ve teslim alma sıralaması belirlenecekti. 

Ancak uygulamada erişim sıkıntıları yaşandığı için NFT satışları ertelenmişti. Daha sonra ülkemizde meydana gelen deprem felaketlerinin ardından Togg’un ön sipariş süreci ileri bir tarihe atıldı.

TOGG’UN ÖN SİPARİŞ SÜRECİ AÇIKLANDI 

Togg’un resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ön sipariş sürecinin nasıl işleyeceği açıklandı. Togg'un ön sipariş dönemi 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilecek. Teslimat önceliğini belirlemek için ise bir çekiliş yapılacağı belirtildi. NFT açık arttırmasının da ileri bir tarihte tekrardan gerçekleştirileceği açıklandı.

NFT açık arttırmasıyla satışa sunulan Togg araçlarını alan müşteriler 29 Ekim 2023 tarihinden sonra otomobillerini teslim almaya başlayacak. Son olarak firma yaptığı açıklamada ön sipariş yöntemlerinden biri olan “YeniLig” yarışmasını da iptal ettiğini duyurdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon