Bu hafta 8 film vizyona giriyor

30 Mart 2016 Çarşamba, 16:19
Bu hafta 8 film vizyona giriyor
Bu hafta 8 film vizyona giriyor... İşte haftanın filmleri...
Bu hafta 8 film vizyona giriyor
Savva Küçük Savaşçı Küçük Savaşçı SAVVA´nın masalsı yaşam yolculuğu büyük bir maceraya dönüşüyor.
Bu hafta 8 film vizyona giriyor
Deliormanlı Savaş Türkyılmaz, “Deliormanlı” lakaplı, Avrupa şampiyonu milli bir boksördür. Karısı öldükten sonra ringleri bırakan Deliormanlı, ortadan kaybolur. Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı’nın yolu, kendisiyle röportaj yapmak isteyen ünlü televizyoncu Hülya Yiğit ile kesişir. Büyük final maçına hazırlanan Deliormanlı ve Hülya’nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara’dır. Ayrı amaçlar için aynı yola çıkan ikiliyi, aksiyon, dram ve aşk dolu bir macera bekliyordur.
Bu hafta 8 film vizyona giriyor
Bir Dilim Aşk Aynı trafik kazasında anne babalarını yitiren kuzenler Vivien ve Chloe'yi halaları büyütür. Halaları öldüğünde, büyük yatırımlar yaptığı pastanesini iki kuzene eşit hisselerle miras bıraktığı anlaşılır. Ancak pastane borç içinde yüzmektedir. Kuzenler bir yandan pastaneye el konulmaması için çabalarken, bir yandan da pastacılık konusundaki farklı görüşleri yüzünden birbirlerine düşer. Aşk ise bu pastanenin olmazsa olmazlarındandır. Chloe uzun zamandır peşinden koşan ünlü şefi görmezden gelmeye, Vivien ise en büyük düşmanları yakışıklı bankacı Paul'un ilgisine karşı koymaya çalışmaktadır.
Bu hafta 8 film vizyona giriyor
Suikastçi 9. yüzyılda Çin'de Tang Hanedanı'nın son dönemlerinde geçen filmin yönetmeni Cannes 215'te en iyi yönetmen ödülünü kazanmış olan Hou Hsiao-Hsien.
Bu hafta 8 film vizyona giriyor
Yitik Kuşlar 1915 yılında, Anadolu’da bir Ermeni köyünde, varlıklı bir ailenin çocukları olan Maryam ve Bedo günlerini yaramazlık yaparak ve gizli güvercinliklerinde oyunlar oynayarak geçirirler. Çocuklar bir gün ormanda küçük mavi bir kuş bulurlar ve bir sabah annelerinden habersiz kuşa bakmak için evden kaçarlar. Gizli güvercinliklerinden döndüklerinde ev bomboştur. Köyde de kimsecikler kalmamıştır ve köy adeta hayalet bir köye dönüşmüştür. Artık çocukları zorlu bir macerada beklemektedir, acaba kaybettikleri ailelerine kavuşmaları mümkün olacak mıdır?
Bu hafta 8 film vizyona giriyor
Cloverfield Yolu no: 10 Büyük bir trafik kazası geçiren Michelle, gözlerini yeraltında konumlanmış bir sığınakta açar. Yanında ise, dışarıda kimyasal bir saldırı olduğunu ve kesinlikle dışarıya çıkamadaklarını iddia eden iki yabancı adam vardır...
Bu hafta 8 film vizyona giriyor
Somuncu Baba: Aşkın Sırrı Somuncu Baba: Aşkın Sırrı filminde genç bir dervişin ilahi aşkı arayışı ve bu uğurdaki zorlu mücadelesi, epik bir dil ve anlatım ile sevda, ayrılık, sabır ve tevazu gibi temalar üzerinden işleniyor. Film aynı zamanda Somuncu Baba´nın aşkı arama yolunda Hicaz´dan Şam´a ve Bursa´dan Aksaray´a uzanan hikâyesiyle bir yol filmi olma özelliği de taşıyor.
Bu hafta 8 film vizyona giriyor
Kartal Eddie Atletik özelliklere sahip olmamasına rağmen Eddie, hayatını tek bir amaca, Olimpik bir sporcu olmaya adar. Eddie kayakla atlamaya başlamadan once bir çok spor dalında şansını dener. 1984 Kış Olimpiyatları’nda İngiliz takımına giremez ve dalını kayakla atlama olarak değiştirir. İnatçı ve karizmatik koçunun yardımı ile 1988 Calgary Kış Olimpiyatlarında bir imkansızı başararak dünya çapında spor tutkunlarının kalbini kazanmayı başarır.

En Çok Okunan Haberler