Ebru Gündeş ve kızı New York'ta

18 Eylül 2018 Salı, 10:23
Ebru Gündeş ve kızı New York'ta
<video:1086031>
Ebru Gündeş ve kızı New York'ta
İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, şarkıcı Ebru Gündeş ile kızının VIP girişini kullanarak Atatürk Havalimanı’ndan ABD’nin New York kentine gittiğini duyurmuştu. Cinisli, Gündeş'in ‘hangi vasıfla’ VIP'yi kullandığını sorduğunda görevlilerin “Özel emir” cevabını verdiğini söylemişti.
Ebru Gündeş ve kızı New York'ta
ABD’nin İran’a uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı, kara para aklama ve bunlarla ilintili suçlardan New York'ta yargılanan İran asıllı Rıza Sarraf'ın eşi şarkıcı Ebru Gündeş, kızı Alara ile birlikte THY'nin TK 003 sefer sayılı uçağı ile New York'a gitti. Gündeş ve kızı havalimanı çıkışı görüntülendi.
Ebru Gündeş ve kızı New York'ta
İşlediği suçlardan yargılanırken savcılık ile işbirliğine giderek sanıklıktan tanık konumuna geçen Rıza Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş, kızı Alara ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı VİP salonundan çıkış yaptı.
Ebru Gündeş ve kızı New York'ta
RIZA SARRAF NEW YORK'TA ÜNLÜ MEKANDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ İran’a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili ABD’deki davanın önemli ismi Rıza Sarraf, geçtiğimiz hafta New York'un ünlü mekanı Soho'da görüntülenmişti. Sarraf, fotoğrafının çekildiğini fark edince restorandan ayrılmıştı.
Ebru Gündeş ve kızı New York'ta
SAVCILIKLA ANLAŞMIŞTI FBI’ın Eylül 2014’te İran yaptırımlarını delme şüphesiyle hakkında soruşturma başlattığı Rıza Sarraf, 19 Mart 2016’da ailesiyle ABD’ye giriş yaparken tutuklanmıştı. New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nde kendisine yönetilen altı suçlamayı reddeden Sarraf, daha sonra savcılıkla anlaşmıştı. Hakkındaki suçlamaları kabul eden Sarraf, diğer tutuklu sanık eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla aleyhine itirafçı tanıklık yapmıştı. Toplam 135 yıl gerektiren hapis cezası karşısında itirafçı tanıklık yaparak daha az bir ceza almayı hedefleyen Sarraf’ın New York’ta bir cezaevinde özel bir bölümde tutulduğu açıklanmıştı.

En Çok Okunan Haberler