İşte Milli Piyango'nun talihsizleri!

28 Aralık 2016 Çarşamba, 15:19
İşte Milli Piyango'nun talihsizleri!
Piyango onlara vurdu ama hayatları mahvoldu! İşte hayatları darmadağın olan 'piyango talihsizleri'...
İşte Milli Piyango'nun talihsizleri!
Mehmet Sarıoğlu - Yapayalnız donarak öldü Denizli'nin Sarayköy ilçesine bağlı Tırkaz köyünde 40 yıl önce Milli Piyango biletine büyük ikramiye isabet etti. Köyünde bir ev yaptıran Sarıoğlu yanlış yatırımlar sonucu elindeki parayı kaybetti. Devletten aldığı yaşlılık maaşıyla geçimini sürdürürken evi yandı. Köylüler aralarında topladıkları paralarla evi tamir ettirdi. Kimsesi olmayan ve hiç evlenmeyen Sarıoğlu, donarak hayatını kaybetti.
İşte Milli Piyango'nun talihsizleri!
Orhan Ulusoy - Kızı evden kaçtı işleri batırdı 1984'de aldığı bilete 7 milyon lira isabet eden Orhan Ulusoy'un huzurlu hayatı 3 sene sürdü. İşleri ters gittiği için kızı evi terk etti. Oto yedek parça dükkanı bulunan ve minibüsçülükle uğraşan Ulusoy, elindeki parayı soğan ve fasulye işine harcadı. Üst üste 3 yıl istediği kazancı elde edemeyince iflas etti. 4'ü erkek 8 çocuğu olan Ulusoy, "Hiç rahat yaşantım olmadı" diye konuştu.
İşte Milli Piyango'nun talihsizleri!
Ahmet Bayram - İlk iş peruk aldı sonra canına kıydı Erzurumlu 9 çocuk babası Ahmet Bayram, uzun süredir işsizdi. 2005'te çeyrek biletine 1 milyon 250 bin TL çıktı. İlk iş olarak peruk alan Bayram, İstanbul'a yerleştikten sonra eşini de boşadı. Bayram, gece kulübünde tanıştığı kadınla evlendi. Borç yaptı, karısının gayrimenkulleri satmayı reddetmesi üzerine bunalıma girerek intihar etti
İşte Milli Piyango'nun talihsizleri!
Süleyman Orhan - Alın teriyle kazandığı bile gitti Samsun'da 17 yıl önce Milli Piyango'dan büyük ikramiye kazanan Süleyman Orhan'ı parayı aldıktan sonra şanssızlıklar peşini bırakmadı. Ticarete atıldı ancak yaptığı her işten zarar etti. Aklı başına geldiğinde artık çok geçti. Orhan, o zor günleri şöyle anlattı: "İkramiyeden geriye kısa sürede 5 kuruş kalmadı. Alın terimle kazandığım birikimim de gitti. Tavsiyem, kimse umutlarını piyango biletine bağlamasın."
İşte Milli Piyango'nun talihsizleri!
2003’te Yeşim Akyol’a o zamanın parasıyla 2 trilyon lira çıktı. Akyol, kavga etmeye başladığı 8 yıllık eşinden boşandı. Kocası, “Para çıkınca çok değişti” dedi.
İşte Milli Piyango'nun talihsizleri!
”UĞURSUZLUK GETİRDİ” Ordu’da 2003 yılında Sayısal Loto’dan tek başına 844 milyar lira kazanan çaycı Hayri Kaya, kazandığı parayı tüketince yeniden çaycılık yapmaya başladı. Kaya, sürekli şans oyunları oynadığını, 2003 yılında şanslı 6 numarayı bilerek büyük ikramiyeyi kazandığını belirterek, kazandığı paranın kendisine şans değil adeta uğursuzluk getirdiğini ifade etti.(Posta)

En Çok Okunan Haberler