‘10’ numara Belhanda

Sneijder ile daha yollar ayrılmadan forması yeni transfere verildi.

Yayınlanma: 08.07.2017 - 18:43
Abone Ol google-news

Galatasaray’da ‘10’ numara krizi devam ediyor. Sarı-Kırmızılılarla 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın takımdan ayrılma ihtimali bulunan Wesley Sneijder’in 13 Temmuz’da Avrupa Ligi ön eleme turunda Östersunds ile oynanacak maç için UEFA’ya gönderilen listede ismine yer verilmemesinin ardından dün flaş bir gelişme yaşandı. Hollandalı yıldızın giydiği 10 numaralı forma, Galatasaray’ın yeni transferi Younes Belhanda’ya verildi. Sarı-Kırmızılı kulübün, UEFA’ya gönderdiği futbolcu listesinde Faslı futbolcunun 10 numaralı formayla mücadele edeceği ortaya çıktı. 27 yaşındaki oyuncu, hafta içinde verdiği röportajda, “Tercih edeceğim numara 10 olur. 10 numarayı da şu anda Sneijder giyiyor. Eğer Sneijder ayrılırsa o numarayı alacağım” yorumunu yapmıştı.

Yeniden görüşecek

10 numaralı formanın Belhanda’ya verilmesinin ardından Galatasaray ile Sneijder’in yollarının ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Hatırlanacağı üzere başkan Dursun Özbek ile sportif direktör Cenk Ergün, geçen çarşamba Hollandalı futbolcu ve menajeri Guido Albers ile bir araya gelmişti. Galatasaray Kulübü ve Sneijder’in avukatlarının hazır bulunduğu toplantıda taraflar şartlarını birbirlerine iletmişti. Ancak iki taraf uzlaşma sağlayamamış, toplantı sonuçsuz kalmıştı. Bu hafta başında Dursun Özbek ve Sneijder’in bir kez daha görüşüp ayrılık koşulları üzerine uzlaşma sağlamaya çalışacak.

Maicon: Armanın hakkını veririm

Galatasaraylı Maicon, TRT Spor’a verdiği röportajda “Hocamız görev verirse 13 Temmuz’daki resmi karşılaşmamızda sıkıntı olmadan oynayabileceğimi düşünüyorum. 3 numaralı formanın ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Bu numaranın değerini vermek için her şeyi yapacağım. Fakat her şeyden önemli olan göğsünüzde taşıdığınız arma. İsimler geçici kulüpler ise kalıcıdır. Armanın hakkını vermek önemli. Benim için yüksek bonservis bedelinin ödenmesi, hocanın ve yönetimin bana duyduğu güveni gösteriyor. Bunun sorumluluğunu hissediyorum. Bir an önce maçların başlayıp bu güveni boşa çıkartmamak için sabırsızlanıyorum. Taraftarımızın karşısına çıkmak için gün sayıyorum. En iyi şekilde formayı terletmek, kanımın son damlasına kadar bu forma için mücadele edip her maçta galip gelerek şampiyonluğu beraber kutlamak istiyoruz” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler