10 yaşındaki Ceylin'in katil zanlısı çiftten kan donduran itiraflar: Yüzünü havluyla kapatıp bayılttım

İzmir’de kaybolduktan 3 gün sonra cesedi komşusunun evinden çıkan 10 yaşındaki Ceylin'in ilk davasında katil zanlısı karı-koca birbirini suçladı. Suçlarını itiraf eden sanıkların ifadeleri kan dondurdu. Küçük Ceylin'in ailesi sinir krizi geçirdi.

Yayınlanma: 09.03.2018 - 19:31
Abone Ol google-news
 
İzmir'in Ödemiş ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra komşusunun evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesiyle ilgili dava görüldü. Mahkemede minik Ceylin’in katil zanlısı karı koca Serkan Türkmen, Şükriye Türkmen ve Raziye Ö.'nün yargılanmasına başlandı.

Ceylin Atik'in öldürülmesiyle ilgili Serkan Türkmen ve eşi Şükriye Türkmen, “Çocuğa, beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı, tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme”, Raziye Ö. ise “Suç delillerini yok etme” suçlamasıyla ilk kez hakim karşısına çıktı. Ödemiş Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tarafların avukatlarının yanı sıra Ceylin Atik'in babası Murat Atik, dedesi Mustafa Atik, babaannesi Ülkü Atik ile yakınları da hazır bulundu. Yargılamada ilk olarak Ceylin'i öldürdüğünü kabul eden Şükriye Türkmen, savunmasını yaptı. Artık yaşamak istemediğini ve hayatının mahvolduğunu anlatan Türkmen, mahkeme heyetine itiraflarda bulunmak istediğini de söyleyerek, eşinin kendisini aldattığını, kendisinin de eşini aldattığını açıklayarak, “Eşimin zoruyla olayı gerçekleştirdim. Beni dövdü, çocuğuma zarar vermekle tehdit etti. Her şeyi eşimin zoruyla yaptım, yaşamak istemiyorum artık. Eşim olay sırasında evde bulunuyordu. Benim hayatımı mahvetti. Çocuğum için bugüne kadar sustum ama artık anlatacağım. Hatta dedesine attığım mesajı da eşim söyledi, ben yazdım. Ceylin parkta çocuğumla oynadıktan sonra birlikte evimize gittik. Eşim benim aklımı çeldi ‘Onların parası çokmuş’ dedi. Eşim arsa almıştı, onun parasını vermek için Ceylin'i kaçırmamı istedi. Ben de Ceylin'i eve getirdikten sonra yanımda eşim bulunduğu sırada yüzünü havluyla kapatıp bayılttım. Sonra da eşimle sandığa koyduk. Başına vurup vurmadığımı hatırlamıyorum. Eşim Serkan, oğlumu alıp ablasına götürdü. Ben de ablama gittim. Serkan çok önceden çocuğu kaçırmayı planlıyordu” dedi.

Babaannesi sinir krizi geçirdi

Duruşma salonunda Şükriye Türkmen’in anlattıklarına Ceylin'in babaannesi Ülkü Atik tepki gösterdi. Sinir krizi geçiren Atik, duruşma salonundan çıkarıldı. Atik'in duruşmadan çıkarılmasının ardından savunmasını sürdüren Şükriye Türkmen, eşine yönelik suçlamaları sürdürüp olayı onun baskısı ve tehditleri sonrasında yapmak zorunda kaldığını, çocuğu zarar görmesin diye de ilk ifadelerinde gerçekleri anlatmadığını savunarak, halası Raziye Ö.'nün olayla ilgili bilgisinin bulunmadığını öne sürdü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler