13. Altın Portakal Şiir Ödülü Sempozyumu

Antalya Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından 20 Martta 13. Altın Portakal Şiir Ödülü Sempozyumu düzenlenecek.

Yayınlanma: 15.01.2010 - 11:31
Abone Ol google-news

Sempozyumda, ''Temmuz İçin Yaralı Semah'' adlı eseriyle 2009 Altın Portakal Şiir Ödülü'nün sahibi olan Kemal Özer'in şiiri ele alınacak.

Antalya Kültür Sanat Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 13. Altın Portakal Şiir Ödülü Sempozyumu'nun 20 Martta gerçekleştirileceği ve ''Temmuz İçin Yaralı Semah'' adlı eseriyle 2009 Altın Portakal Şiir Ödülü'nün sahibi olan Kemal Özer'in şiirinin ele alınacağı, sempozyuma çok sayıda şair ve yazarın katılacağı bildirildi.

Açıklamada, Altın Portakal Şiir Ödülü'nü aldıktan kısa bir süre sonra, Haziran ayında yaşamını yitiren Kemal Özer'i sempozyumda eşi Gülşah Özer ve kızı Simge Özer Pınarbaşı'nın temsil edeceği vurgulandı.

Açıklamaya göre, 13. Altın Portakal Şiir Ödülü Sempozyumu'nda bildiri sunacak şair ve yazarlar arasında Adnan Özyalçıner, Afşar Timuçin, Ali Galip, Aydın Çubukçu, Aydın Şimşek, Emirhan Oğuz, Fuat Çiftçi, Gökhan Demir, Hilmi Haşal, Mustafa Bayram Mısır, Mustafa Köz, Özgen Kılıçarslan, Sennur Sezer, Sezai Sarıoğlu, Tuncer Uçarol, Veysel Çolak, Zerrin Taşpınar, Zeynep Uzunbay gibi isimler yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler