2 vekil altın rozeti tercih etti

Mazbatalarını alarak TBMM'de kaydını yaptıran milletvekilleri arasında sadece AKP'li Mehmet Akyürek ile MHP'li Hasan Hüseyin Türkoğlu, 22 ayar altın rozet aldı.

Yayınlanma: 21.06.2011 - 12:05
Abone Ol google-news

Kayıt yaptıran yaklaşık yüz milletvekili 60 lira vererek, altın kaplama rozet almayı tercih etti.

Kayıtlarını dün yaptıran AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ile MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu ise yaklaşık 800'er lira tutarındaki 22 ayar altın olan rozetten sipariş verdi.

Milletvekili kayıtları bugün de sürüyor. AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AKP Ankara Milletvekili Haluk İpek, AKP Yozgat milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, AKP Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, AKP Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak kaydını yaptırdı.

AKP Yozgat milletvekilleri Başer ve Soysal, rozetleri birbirine takarken, CHP'li Doğan Şafak'ın rozetini eşi Nuran Şafak taktı.

Milletvekilleri meclise elleri boş gelmiyor. AKP Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, TBMM personeli ve gazetecilere leblebi ikram etti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler